Monday, October 18, 2010

♥ Followers sudah 700 ♥

Salam.

Oh.Oh.Oh.. pagi tadi memang semangat gila nak blogwalking. Tak tahu kenapa. Tapi yang pasti aktiviti berblog saya terbahagi kepada 3 bahagian : update entry, blogwalking & balas komen. Yeah, semuanya dilakukan secara berasingan. Tak lagi macam dulu, saya lakukan secara serentak. 

Pemberitahuan: Blog ini adalah blog personal yeah. Kira banyak story mory pasal life n apa-apa yang tuan blog ni nak membebel. Kalau ada tips-tips tu, rasanya ada keajaiban ke atas diri tuan blog. hehe.

Tak sangka blog boleh cecah 700 followers. Hihi. Ada yang kata followers ni tak penting tapi ada juga kata yang followers ni antara elemen penting dalam dunia blogging. Bagi yatie, ia boleh tingkatkan semangat kita nak berblog. 

Tapi ada yang yatie macam da rapat sangat dalam dunia maya ni macam : Nurul yang comel, cik pia yang selalu kedengki dengan gwa, Cik tom yang baik, dak eina yang suka nyakat saya, sis Hezesuze yang sport rim sporting, sis Nornazrah yang baik, si kecik MiMiEy yang sweet dan pengomen tegar yang lain. i lebiu. ni sesi bemesra dengan blogger perempuan je. Edisi bersama blogger lelaki yang best, kita buat episod akan datang la ek. Muahaahaa.

Kepada yang sudi follow tu, terima kasih banyak-banyak. Maaf kalau tak sempat jenguk or reply komen. Ada masa, saya akan lunaskan nanti. hekhek.


Nota hati: serius, betul2 rindu dengan kawan bilik time belajar dulu. Betul lah apa orang cakap, zaman belajar waktu Diploma la paling best. andai dapat putar masa balik..




19 comments:

dak eina said...

sy suka nyakat awk ke awk suka nyakat sy nih?? konfius kejap...hahahahah

saya_arief said...

otai...

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

ehhh~ nama naz pon ader ehh?
baik ke naz ni yati?
malooooo~
lariiikkkkk~~~
(sambil tutup muka dengan tangan)

AIN said...

betol2...
rindu zaman blaja dulu..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

huaaaaa nama zama xde? hihihi

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

bila pk mmg gile la time diploma n degree..klu sush de bole curi2 tgk keja kwan..tp la ni sume kne wat sendiri...OMG!!!

HaNTwO said...

andai dapat kuundurkan putaran dunia...lalalalalal :)

Tomato Gurl's Life said...

wah nama cik tom ade di situ..tenkiu2..budak baik pulak tue..hik3 ;p

best kawan ngan yatie..peramah..sbnrnye kan ade 1 rahsia..tp dah yatie buat enrty ni..cik tom ckp kat sini..yatie la pendorong semangat ciktom nk berblog ms cik tom down dulu..

takde org jenguk mana blog ciktom tp yatie selalu jenguk n bg semangat by komen entry ciktom yang entah apa2..that why i dun give up so easily and move on...tenkiu dear..luv u n keep blogging k ^_^

shark said...

aisey...
mn ada jeles kn kalu bolg org tu sampi 700

congrat:)

MiMiEy :) said...

wah, tahniah dah 700.
tabik sprriiiinnng sama akk.
hahahaha.
mimiey 2 sy ker?
hahahahaha.

ciknamr said...

ramai follower sbb blog nye cantik mcm tuannye! pinky lg tuhh... hehehehe suka bc bebelan cik pinky!! :D

Hezesuze said...

spot rim uols kata weols ek...miahahahaha a ah kan sebab tu ler weols suka berblogging nie...dapat kawan baru..kekadang walaupun xpernah jumpa tapi bila kita baca blog dah macam lama kenal kan..hope 1dday kit dapat ketemu ye...huhuhuuh

F.I.C.K.R.Y said...

Woww!!! Tahniah akak~ Akak memang gempakz hehee...
Suke baca entry akak yang sedap mata memandang, tapi cair di hati...

kozumi_ro said...

windu zaman sekolah^ ^...dulu2 nakal sgt2...sekrg ni nakal lgi ke x???kiki(tanye org lak)

aliesha kirana said...

tahniah cik pinky.. AK nye follower xsampai 200 pn lg..heheehe.....

n!da said...

tahniah yatie ~~

rase segan sb yati salu singgah blog saye n drop komens.

sy bkn xsinggah, juz xkomen je. sb cik yati byk komeners.. i kinda rase rendah diri. ahakz.

btw tqvm! i'll keep walking ur blog. hee

Nurul chumel said...

blog u memamg best pun yatie!!~
lap u too!!~

ida zainal said...

tahniah akak!
ramai dah follower. best nye... :)

eyka syafieka said...

c0ngratz akak...