Tuesday, October 5, 2010

♥ Hati-hati bila bermain bowling ♥

Salam.

Cerita pasal bowling, mesti ramai yang jadikan sebahagian dari aktiviti mereka kalau hang out dengan rakan-rakan. Betul kan? Tapi kalau terlalu excited jangan sampai yang korang lupa cincin yang da tersarung tu. Huhu, ini sebagai peringatan untuk diri sendiri dan kawan-kawan juga. 



Huwaaaa. menggigil nak upload picture ni. Bab benda yang libatkan darah dan hantu ni memang saya ada masalah sikit. muahaha. Tapi kalau tak tunjuk, nanti korang tak dapat imagine macam mana pula. Betul ke boleh jadi sampai macam ni? Korang siasat la eh. Saya jumpa picture ni bila ramai kawan-kawan kena tag di facebook. Sebagai peringatan mungkin. 



24 comments:

Najwa cik Qaseh said...

uwaa~~..
yati....tetibe rase tkut nk main bowling..
hee~~~

Kuman Chaos said...

ouch.... tu la aku kata dah kat blog aku dulu.. jangan pakai cincin ehhehe

Kuman "linkWIthin" Entry

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Ohh. Rase nye tak kan jadi macam ni macam mane pun main. Sebab, lubang bola boling tu tak dalam mane pun. Tapi, tak tau lah if orang ni pakai bola yg lubang besar. Boleh masuk habis jari. Kiki.

cik zita said...

adoi sakitnya..takut..

dak eina (◕‿◕) said...

adoi...sakit tu...takotnye nak main boling....syukurlah pegang bola belah kanan..cincin pakai belah kiri...huhu

ingat tu semua ye!!! yt pon!! ;)

RuSh D said...

argh...habis kulit tercabut...selmat jari x tercabut..

d_LA said...

maybe tersangkut kat cincin dia kot..td dyla ade sk0d kat belog seram sunyi pon cite sal ni gak..giler seram siyut..hoho..

F.I.C.K.R.Y said...

Kredit kat akak pasai sudi tayangkan gambaq nie tyme adek tengah makan...

TAHNIAH sekali lagi diucapkan wat akak...

Zulfahmi Abidin said...

oh tidak.oh tidak.oh tidak.com........cool.....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nmpk cm pakai cincin je..

adus pas ni seriau nye laaaa...

.s.o.f.i.a. said...

argh!!!!!!!!!!!! benci!!!!!!!!!! tak suka!!! tanak masuk blog nie lagi sampai gambar tu dah masuk page berikutnya!!!!!!
(tolong inform once entri nie dah masuk next page yer)

Tomato Gurl's Life said...

gambar betul ker ni??xde edit punye??ngeh3...

diana said...

ish..
kesian nye..

ezzu said...

btol tu....nie bg ezzu satu peringatan jgak lh krn ezzu pun suka main bowling jgak..hehehe

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

aduhai..rasa cam nak muntah. ngilu pun ye jgak..isskkk~

mcm terasa plak sakitnya tu..

~cik manis~ said...

errrr. meremang tgk. takot3. huhu

zuhanismohamed said...

err..xsangke main boling pakai cincin boleh jadi mcm ni..tragis..isk..

HaNTwO said...

erkkk tetiba nak muntah tengok gambo ni....huhuhu

beLLa said...

OMG! real ke neh? seriau sehh. isk

Hezesuze said...

eeeeeee...seram lak tgok picta nie...sape suh main boling pakai cincin? aduaaiiii...

tapi teruk gak kes nie..camne leh jdi camgitu kan

alinac lover said...

err...ketar jari plak tgk jari tu~

SperMAtids BloG said...

mak ai!
ending die cmne?

CiK QiQi said...

ishhhhhhhhhh..sakitnyeble ngok gmbr 2..so...pengajarannye..jgn pakai cncin wktu men bowling..okey.hhehe

Muhammad Zakir aka Hamba Allah said...

gerun tgk, moralnya nk main boling xpa, tp jgn lp buka cincin ya