Wednesday, October 6, 2010

♥ Yes. Thanx Nuffnang ♥

Salam.



Tak sangka buat pertama kalinya blog pinkheartcraft mendapat BE dari Nuffnang. 2 hari lepas, saya ada perasan yang ada adminview dari pihak Nuffnang. Mungkin disebabkan pertanyaan yang saya tanya pada pihak Nuffnang. Soalan dia? Rahsia la. Heee~



Ok, agak pelik juga kenapa pihak Nuff ni pilih blog craft yatie. View biasa pun x banyak. haha. Tak apalah, Nuff da bagi, banyak songeh plak. 

Jom like-like kat sini. Kalau nak pollow, lagi ok. teehee.


Thanx buat kamu-kamu yang sudi support. Hehe.




14 comments:

gnesop.com said...

tahniah.. moga terus mendapat BE selepas ini :)

Pinky Pixie said...

> gnesop.com : maseh. moga2 la.. huhu

Zulfahmi Abidin said...

tahniah makcik......boleh buat contest klu mcm nie...^__^

.s.o.f.i.a. said...

sila blanja............... aku tanak kopiko cam arief!!!! nak hp tag gambar paul frank!!!!

~cik manis~ said...

cnograts3 yati. (^^,)

Tomato Gurl's Life said...

tahniah yaty..nati dpt byk2 leh share ngan cik tom ye..hihi ;)

NOOR FATIN said...

tahniah~! :)

alinac lover said...

bagus le gtu :) ecece..syok la tuh ek

Nurul chumel said...

best nye..

haszuraidah ishak said...

wa..bestnyer dapat be..

shark said...

jgn plik...
org dh kasi amik jer,,
hehe
congrat!!

Kamil ace[tm] said...

dpt duet nti blanje kipas 2 yee!!hehe

eyka syafieka said...

wah bestnyer...eyka xprnh dpt lg pun...xtau lar kenapa..

budak_nakal said...

tahniah :D