Sunday, October 10, 2010

Gambar perkahwinan Idaman

Salam.



Eh semua orang cerita pasal wedding  DATO' SHEIKH MUSZAPHAR. Tapi saya nak cerita pasal gambar-gambar perkahwinan mereka yang nampak sangat unik. Mungkin kerana idea-idea dari 

kukubesi manipulasi.


"bagi KUKUBESI MANIPULASI unperfect is perfect and perfect is suck :) heheehehehe. sometime we need chill tak terlalu protokol, tak terlalu ikut buku, saya sebenarnya bekarya dan saya suka bekarya mengikut apa yang saya rasakan sesuatu yang baru dan jarang di lakukan oleh orang biasa."
 Di ambil dari facebook mereka. =)

Semua koleksi gambar wedding mereka memang agak luar biasa. Tak percaya, ada banyak lagi koleksi kat dalam ni : http://www.kukubesi.com

Ha, teringin juga nak jadi pro macam dyorang ni. Tapi... tapi... saya edit guna adobe photoshop CS4 pun tak lepas. haha. Mereka ni plak, edit guna software CS9 ok..

Tahniah buat Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor dan Dr. Halina Mohd Yunos. Moga berkekalan hingga ke akhir hayat.


nota hati: teringin juga nak gambar macam mereka masa saya kahwin nanti.. cehhh, lambat lagi, tapi da berangan sekarang. =.^




9 comments:

dak eina said...

hye adik manis~~

eina xnk tema kayangan..tema majlis dalam taman da ok ;) huhu

tapi gmbr2 diorang superb lawa2..

Pinky Pixie said...

> dak eina : hehe. woah, da ade tema.. xlama lagi la nih ea.. hihi.

taw xpe.. sngt2 lawa hokey.. =)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zama nk tema rockstar ! :D

.s.o.f.i.a. said...

dulu ustaz cakap kalo pompuan tu cakap pasal kawen makna dia gatai nak kawen...... so aku tanak cakap apa2 ah!!! =)

Peminat Katie Holmes said...

Dr. Faiz belum nikah lagi.
pegi hambat dia.
kot2 boleh kahwin macam ni.

Tomato Gurl's Life said...

hehe...cik tom xde tema..like simple je..huhu

Hezesuze said...

weols pun suke ngan picta buaian tu...very the cantik & klasik....tak rugi guna khidmat kukubesi...

MiMiEy :) said...

gambar kawen dr.sms semua cantik2..
jeles tengok nye..
hahahahaha

HonEyBuNNy said...

cantik sgt pkhwinan mereka..jeles meles...uhuhu..nak jugak..uwawwa