Tuesday, October 26, 2010

♥ Dapat header yang sangat comel ♥

Salam. Nak taip entry laju-laju boleh? Pastu tak nak online lagi ok. Haha. Tipu. Macam boleh jer kalau tak online facebook dan blog. Yatie memang macam ni. Order da nak melambak baru nak gelabah. Macam buat assignment juga kan. Selagi tak banyak selagi tu nak tangguh. Syiiookk! haha.


Nampak tak header yang comel gila tu. Penat i usha budak ni ok. Dy suka PINK juga. Eh, sama je kan. Tapi dia lagi comel dari saya la. Cehh, mengaku diri sendiri comel, sungguh tak malu. haha. Sekali sekala puji diri sendiri takpe kan..kan. muahaha. 

Sumpah, blog dia comel gila. Rupanya idea dia hias blognya semua dia belajar sendiri. Oh, memang tabik spring la. Saya selalu gak godek-godek belajar sendiri. Tapi hasilnya tentulah macam hampasgas. muahaha. 

Blognya siap ada tutorial cara dia design header kat bloG dia tu. Klik sini. Serius, rupanya tak susah. Tapi saya yang still gedik nak dia buatkan.hekhek. Tapi kasihan juga kat dia ni, yela bila da buat baik kat orang, mesti jer ada yang jenis tak tahu malu suka ikut idea orang. Haih, serius. orang jenis macam ni la saya benci. muahaha.kejam? Lagi kejam kalau orang da murah hati ajar macam-macam then kau tiru bulat-bulat idea dia. Tolong la ajar minda tu berfikir sedikit, buat style sendiri kan. Baru la hidup tu bermakna. haha. Ada kaitan tak. 

ok, sangat berterima kasih kat saudara sepinkyian ini: Amalyna Azman Kalau korang nak juga dia buatkan header-header yang comel, try la usha-usha. haha.. Mana la tahu korang pun dapat juga ker.. hehe.. 

tak sempat balas komen korang untuk hari ni. Sorry T.T


16 comments:

Amirrah Zawani said...

comel header..
suka tang cartoon tu..
sweet je pegang love :)

nabil_potter said...

nak jugak :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

oohh..sngt comel dan lawa.
dah gi kt kt blog yg yati link. waaaa~ sangat cantek!

Anonymous said...

tomeiiii..hehehe..
nak gak leh?:PP
kne usha neh//hee

echah mashuri

saya_arief said...

cantik..
:D

Ayna Tan said...

comel sgt..
^_^

hiro said...

soooweet

cacing said...

mana yatie dapat??? cacing nak gak header macam tu!

G.R.E.E.N.Y.G.O.R.G.E.O.U.S said...

comel header tugh..nak jgak

beLLa said...

comel3.
ehh, ada award ntuk kmoo ;)

http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2010/10/award-from-asyazain.html

alinac lover said...

comel~

HaNTwO said...

memang comel la header tu secomel hantwo heheh..

dak eina said...

blog dia mmg comel....

.:|kamaryeah|:. said...

dear~
cutenye header~

n!da said...

da follow bubblelyna
n da bwt tutorial die.
huhu. tengs yati.
en3 ni sgt membina, yeah!

diba said...

wah..mmg cute la header tu..he