Tuesday, September 7, 2010

♥ Terima kasih untuk Anda & Saya ♥

Salam semua. Tak lama lagi kita akan menyambut Hari Raya kan. So, sesiapa yang balik kampung tu, berhati-hati di jalan raya ok. Hari ni nak buat entry sedih sedikit memandangkan follower saya sudah mencecah 500 orang. Ha, siapalah follower misteri tu. Sebab tak ada link atau jejak yang ditinggalkan. Huhu. 

1) Nak ucapkan segelen terima kasih kepada semua follower blog ni. Kalau ada terkasar bahasa harap dimaafkan. Kalau ada entry yang biol-biol, kira halal la eh. Sebab ni kira macam blog rojak la. Macam-macam ada. Hehe. Tapi blog ni more kepada personal life sebenarnya. 

2) Nak ucapkan berbakul-bakul terima kasih kat beLOg mAnGgEs kerana dengan murah hatinya menolong saya memasukkan kod nuffnang dalam html. Ye, buat pengetahuan korang, saya memang tak pandai langsung bab coding tu. Dan dia masukkan nuffnang untuk saya untuk kedua-dua blog. Iaitu blog ini dan blog hasil craft saya, pinkheartcraft. Haha. Ni link dia. beLOg mAnGgEs Korang serbu la dia. Haha.

3) Terima kasih juga kat nurulchumel. Dia satu-satunya insan yang memberi saya kad raya tahun ni. Walaweh, sedih gila. Siap dapat duit raya lagi beb. Ahaakksss. Ouh, mentang-mentang zaman da moden, korang main tag jer kat facebook ye. Haha. Patutla, kad raya kat kedai tak dapat sambutan. Ni kad raya dan duit raya dari nurul. Warna pink sampul duit raya. Yeay, suka gila. Erk, ada pengakuan ni nurul. I tak sempat nak balas kad raya u! Ampun nurul, tahun depan i balas boleh? Huuu~


4) Last sekali thanx untuk diri sendiri. Haha. Sebab dah hasilkan header yang baru lagi tapi simple je la. Yang ke berapa kali pun tak tahu la. Sumpah tak ingat. Hehe. Memang kali ni tak ada idea nak berphotoshop untuk header baru. Simple pun ok kot?





Bagaimana pendapatan kalian? Sekian~



18 comments:

fara said...

canteknye header bru.
tringin nk buat sendri gak.
tp tak kreatip...
huhu

salam aidilifitri yah! :)

Pinky Pixie said...

> fara : simple j yunk. wink2. slmt hari raye juga!

syirakhalid said...

header simple but nice~~

F.I.C.K.R.Y said...

Wahh~!! Lawa header! Smart dan cun tapi masin nak kekalkan unsur pink hahahaa~

Nurul chumel said...

header baru lagi!~
bagus nye..
hiks!~
kad raya ku..
never mind..i tak kisah pun kalo u tak reply..i bg pun sebab u rajin dtg blog i..tak jemu2..so, tu sbg tanda p'hargaan oke..

perhh..nak promote sket.
kpd sape2 yang nak sumthing2 dr i, sila lah dtg selalu ke blog i oke!
i rajin bg sumthing2 nih..hiks!~

Ogy said...

header yg chomel dan simple...

selamat ari raya ya adik chomel... :)

Pinky Pixie said...

> syirakhalid : thanx kak! =p

> F.I.C.K.R.Y : pink tu wajib ade! hehe

> Nurul chumel : haha, mstilah dtg blog u. u pun slalu dtg blog i.. hehe

> Ogy : erk, akk ni. sy comot je.. kuikui

Amirrah Zawani said...

suka header baru..
cantik lah :)

Pinky Pixie said...

> Amirrah Zawani : tq2! selamat hari raya =)

eyka syafieka said...

cantik header bru..

ermm...c0ngratz sis

icee-yah said...

comel je awak...suke je tgk:)

Yann Mazian said...

cantek header tu. simple but nice. :D
selamat hari raya.. :D

kata kila said...

serious comel header tu.jeles.hoho

Pinky Pixie said...

> eyka syafieka : thanx yunk. =.^

> icee-yah : erk. tak comel pom.. huhu

> Yann Mazian : tq2.. ehhe. slmat hari raya juga.. =)

> kata kila : thanx yunk. tamaw jeles2. senang je buat tu..

shark said...

congrat untk 500 follower
jauh btul nk kjar tue

ieQa sWetLuv said...

wahh sonoknya dapat kad n wet raya.. itulah now ni jimat tinggal tag2 je kalo nk bg kad raya, kad kawen n apa2 ntah..



salam aidilfitri juga dear.. minta maaf zahir n batin ya ngee~

zuhanismohamed said...

selamat hari raya..
header baru cantik lah..hehe :)

Pinky Pixie said...

> shark : thanx. xpe, kayuh pelan2.. hihi

> ieQa sWetLuv : hehe. kad raye n wet raye 1st. mstilah sonok. hehe. slmat hari raya juga =)

> zuhanismohamed : hikhik.. thanx yunk.