Sunday, September 5, 2010

♥ My Sis Dalam myMetro ♥

Salam semua. Yeah, saya tetap nak cerita kat blog juga. Tengok tajuk betul-betul. My sis yang masuk paper ok, not me. Haha. Takut nanti kena saman dengan my sis. Haha. Hari ni dikejutkan seawal pagi semata-mata dia cuma nak tanya "ko da beli paper tak?" saya dengan tak ada perasaan jawab "tak.kenapa" orang baru tidur sejam kena kejut. Hangin juga. hee. Rupanya dia nak bagitahu yang interview minggu lepas da keluar paper hari ni. Di ruangan Metro Ahad. Dan nama saya pun ada dalam tu sekali. Cehh, terus semangat untuk bangun  dari tidur, then cari yang lain. Sebelum ni abah yang belikan paper. Hari ni dia lambat pula sampai rumah. Tak apalah, tak sabar punya pasal. 

Dengan muka sememeh pergi kedai dengan adik laki. Balik terus selak. woah, kali ni banyak page yang dia kuasai. haha. Ada front page n dua muka untuk bahagian cerita dia. Kira best la kan. Haha. Yupp, i terharu. nama saya pun turut anda. Tapi menurut my sis, dia sendiri pun tahu macam mana reporter tu boleh dapat nama saya. Nama penuh ok. Macam diambil dari facebook je ni. Hihi.

Artikel juga boleh dibaca di sini : My Metro/ Kekal Tradisi Lama

 Front page.

2 page bahagian review.


Pic ni membuatkan adik saya hangin sebab nama dia tak disebut dalam tu. haha. Doakanlah akakmu masuk paper lagi. Boleh la letak nama korang kan. Ngeh2.

 Blog my sis : LOVELYHANDMADE CARDS

Tahniah ye. Da 2X, promote kat blog ni. Kena mintak komisen lepas ni. hakhak


Fuhh, siap entry. Ingat nak sambung tidur. Tapi kena buat kuih tart nenas plak lepas ni. Hehe.


18 comments:

srijuju95 said...

wah , bestnye ~~~ :))

@juera said...

wow!glemer la psni..hihi

dak eina (◕‿◕) said...

huhu femes kejap budak nme yt tuh..hak hak

hey!! pegi buat kueh...jgn nk tido... ina dh siap dh buat kueh!! yes3~~

Wan Gerrard said...

wah, glamer gitu =P

Pinky Pixie said...

> srijuju95 : haha. xde ape yg best pon.

> @juera : my sis jer ok. kehkeh

> dak eina (◕‿◕) : cett.. hehe. nk g buat neyh..

> Wan Gerrard : tmpang jer. ekeke

saya_arief said...

name kamu pown ade la..
name sy xdek pown..
hahaa..

Pinky Pixie said...

> saya_arief : cett. nk jugak. haha

Un Phat Lee said...

nak signnnnnn.ehe.XD

.s.o.f.i.a. said...

he he...... bagus!!! berbaloi2..... pasni makin maju la biz korang.....

misyamissyou said...

wahh..seronok gak masuk paper..leh promote bisnes..

HONEYBEE ANJELL said...

woohooo congratsss!

Pinky Pixie said...

> Un Phat Lee : cis. meh sini nk sign mane. haha

> .s.o.f.i.a. : amin. moga2.. haha

> misyamissyou : haha. betul3.

> HONEYBEE ANJELL : thanx sis..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nnt pinky letak name zama skali :P

Pinky Pixie said...

> Nur-Za Marlyana Mohd Kamal : haha. boleh2. insyaALLAH. verangan jew sy ni.. hakhak

F.I.C.K.R.Y said...

Giler arr.. Feymes arr akak lepas nie. Nanti jangan sombong dan tak tegur adekmu nie nanti. Ok?!

Pinky Pixie said...

> F.I.C.K.R.Y : walaweh, bukn gua yg pemes pom.. hakhak

Tomato Gurl's Life said...

glamernye...

Pinky Pixie said...

> Tomato Gurl's Life : bukan sy yg glamer pom.. ahakkss