Monday, September 13, 2010

♥ Klasifikasi PG13, tapi kenapa lucah ♥

Salam. Ini bukan entry lucah ye. Harap maklum. Sebenarnya hari ini saya tengok cerita GROWN UPS. Terpaksa tengok cerita ni sebab bila pergi tengok wayang dengan budak bawah umur, kena lah tengok cerita yang tak ada unsur-unsur yang kurang sopan. Haha. Sebenarnya nak sangat tengok PIRANHA ok. Cisdell, budak ni punya pasal la, terpaksa saya menukar plan. Nampak tu? PG13 kan?



Bila klasifikasi dia 13, saya pun confident je la beli tiket wayang. Bila da tengok cerita ni. Erkk, tak seperti yang disangkakan. Hoho. Boleh tahan banyak juga adegan yang tak sedap mata memandang. Bukan setakat adegan je, perbualan pun berunsur-unsur yang kurang sopan. Paham-paham la ye. Ish, macam mana la kalau  family yang bawa anak-anak kecil tu. Pehh, poster punya la sopan kan. Dalam story tu plak, ramai la gadis hot separuh bogel. Agaga. Gwa serius beb. Ha, mesti korang nak pergi tengok lepas ni kan? Haha.


Di sebalik keseksian cerita tersebut, tak dinafikan cerita ni memang lawak gila la. Memang gelak pecah panggung tengok cerita ni. Lagi-lagi tengok dengan budak ni. Woah, macam rumah dia sendiri bantai gelak. Nasib baik hari ni tak berapa ramai dalam panggung. Tak la malu sangat kot.



Mesej yang cuba disampaikan kan cerita ni pun best. Lebih kepada isu kekeluargaan kot. Cerita ni berkisar tentang dendam akibat kekalahan main bola jaring pada waktu mereka masih kecil. So, bila da besar dan bekeluarga, mereka terjumpa semula team yang kalah tersebut. Confirm2 lah mereka kena cabar kan. Kesudahannya? korang tengok la sendiri. Tu kira ringkasan cerita je. Saya tak reti nak ulas movie ni. huuuu.






13 comments:

hamzah ian said...

weh.. tak best ke citer ni?? seyes?

Pinky Pixie said...

> hamzah ian : best gila la..lawak! tp jgn tgk dengan bdk2 je.. haha

Nur Areefah said...

nak g tgk la lepas ni hehehe

Nur Areefah

saya_arief said...

citer ikan yu da tengok..???
;p

Pinky Pixie said...

> Nur Areefah : aipss, xleh. hakhak

> saya_arief : erk. ade ke citer tu? haha

AiDa AzRyN said...

cambest je... hehe

ayin~weeweet said...

kene tgk ek?tapi sexy..camano.huhuhu

srijuju95 said...

lucah ke ? xnk ahh tgk .

KERDILDESA said...

i pon dah tgk citer nie . kelakar gila !! tapi , memang ader sket adengan yg tak sedap mata memandang. pelakon permpuan terlalu seksi la..

jom singgah my blog . koment2 sekali yer .
http://kerdildesa.blogspot.com/

~cik manis~ said...

nak tgk piranha gak. huhu tak terpkir pn nk tgk cite ni. tenkiu3 review V(^^)

Pinky Pixie said...

> AiDa AzRyN : best jugak tao.. hehe

> ayin~weeweet : adegan sexy je totop mate. hehe

> srijuju95 : bdk2 xleh tgk. hehe

> KERDILDESA : betul2.. best kan. tp tula, ade terselit yg sexy2 sikit.

> ~cik manis~ : tula. nk tgk piranha plak nnti. hihi

Kamil ace™ said...

camni kne tgk ni..hehe :P

Pinky Pixie said...

> Kamil ace™ : cett.. cepat aje.. haha