Saturday, September 11, 2010

♥ Jangan rosakkan mood saya ♥

Salam. Kalau sesiapa yang berkawan dengan saya di facebook mesti perasan saya ada letak status hot punye. Cisdell. Rosak wall facebook saya. Ok, da delete pun. Sebab rasa macam cacat je nak hot2 di hari raya ni. Baik luah dekat blog. Syok sikit. wakaka. Baik saya luahkan dari rasa tension kan. Sebelum tu nak upload gambar sorang-sorang waktu raya la. Tak habis-habis picture raya kan. Hobi. sila jangan pertikaikan. miahaha.

Macam gambar pasport tak. kuikui


erk. verangan nak jadi model.



Ni bukan kat muzium ye. Ini rumah saya. hihi.

Ok, saya tak marah kalau dia bagi respond. Ini tidak, saya bagi sms kat dia, tak reply. Saya nampak dia post status kat facebook. Kemudian ingat nak tanya kat im facebook. Bila buka je, dia terus offline. Saya tulis kat wall dia pula. Tak reply juga. Erk.

Selalu dengar customer kena tipu dengan blogshop kan? Ni kes terbalik pula. Haha. Ada yang dah warning sebelum ni, hati-hati kalau berurusan dengan dia. Tapi saya fikir, kawan-kawan punya pasal. Tak nak la berkira sangat. Sekarang, nah. padan muka sendiri. Agaga. 

Walaweh, naik malu pula sebab perlu tanya dia bila nak buat pembayaran. Kawan saya nasihatkan, kira halal je la. Sebab perangai dia memang begitu. Haaa, sedihnya. sampai bila la nak maju kalau asik kena tipu je. wuwuwu~

Selepas entry ni ditulis, yeah. saya tak nak fikir lagi pasal kejadian ni. Thanx kawan!






20 comments:

Oney Guren said...

lex2...slm lebaran..cantik baju...!!!

Pinky Pixie said...

> Oney Guren : hoho. thanx2. =)

Kamil ace™ said...

slmt hari raya...

.s.o.f.i.a. said...

selamat hari raya!!! me pun suka baju tu, cantik.......

btw, halalkan jer la jualan kat budak tu. tapi tobat jangan involve dah doing business ngan dia.......

~cik manis~ said...

huhu siannye. takpe, berniaga mmg mcm tu. sy pun segan gile bab nk minta duit kat org. huhu.
postive2. bulan bermaaf3 V(^^)

srijuju95 said...

sslam lebaran ! cntik auhh baju raye ! :D

Nurul chumel said...

ala cian nye!!~
takpe!!~
nnt i order kat u, mesti i bayar punya..
hiks!~

selamat hari raya yunk!!~
esok ph dah boleh balik kg!~

HONEYBEE ANJELL said...

baju cantikkkkk! semoga biz terus suksesss!

Pinky Pixie said...

> Kamil ace™ : slmt hari raya juga =)

> .s.o.f.i.a. : betul la yunk. erm, mmg xkan la lg tlibat dngn dia. thanx!

> ~cik manis~ : baik2. sedang cube ni. hehe

> srijuju95 : haha. ape2 la sri ni. malu2.. kehkeh

Pinky Pixie said...

> Nurul chumel : u nk order ape ni yunk. haha. woah, nk ikot balik kg! ekeke..

> HONEYBEE ANJELL : thanx sis. biase je kot.. kehkeh

hamzah ian said...

wa.. cntik rumah!! hehehe

Pinky Pixie said...

> hamzah ian : rumah ye. thanx! haha

Kyuubi_85 said...

wah cantik.. bleh jadi model ni.. :D

Raya ni xpyh la nak fikir sgt. Tak baik mrh2.. :D

Kyuubi_85 said...

wah cantik.. bleh jadi model ni.. :D

Raya ni xpyh la nak fikir sgt. Tak baik mrh2.. :D

Pinky Pixie said...

> Kyuubi_85 : model la sgt.. haha. bakat terpadam je tu. hehe. baik2.. sy x mara lg dah.. =p

beLLa said...

sweet sgt pakai bju tu..;)

caca said...

baju cantik la dear :)
happy eid ! ^__^

Arief Arf said...

selamat hari raya!
X)

F.I.C.K.R.Y said...

Jangan moody moody di pagi raya akak... Nanti bughuk bebenor ghupenyer~

Pinky Pixie said...

> beLLa : huuu. malu2.. =.='

> caca : thanx ya! slmat hari raya juga =)

> Arief Arf : slmat hari raya! duet raye xde ke? hihi

> F.I.C.K.R.Y : haha. baiklah adekku. =p