Saturday, August 21, 2010

♥ Tukang komen terbaik ♥

Salam, semalam ada entry yang meminta awak-awak memberi komen tentang blog ini kan. Ramai yang memberi respond. Thanx banyak-banyak ok. Kebanyakkannya memang yang dah biasa di blog ini. So, memang awak dah kenal cara saya di sini kan. Hadiah tu cuma suka-suka je ok. Terpaksa pilih seorang je. Sebab bajet tak de, haha.  Maklumlah penganggur terhormat kat rumah. Terimalah alasan ni ye. Ekeke. Kalau boleh memang nak bagi banyak sikit. Tak pelah, lain kali saya buat lagi ye, Korang doa-doakan lah semoga dapat kerja lepas raya nanti. Hehe. Harap tak ada yang berkecil hati. Singgah lagi ke sini ok. InsyaAllah, saya akan membalas kunjungan. Kadang-kadang lambat sikit sebab traffic jammed. Hoho. Jomlah tengok siapa yang menjadi pengomen terbaik tu.

Yeay, nampak kan nama siapa tu. Hoho. Ini linknya :


Panjang lebar dia membebel kan. Hehe. Kak Mel antara yang selau drop komen kat blog ni. Hargai sangat komen dari dia. InsyaAllah yatie akan buat perubahan sedikit demi sedikit kat blog ni. Mengenai hadiah. Boleh request mengikut entry semalam. yeay. =)


Buat yang lain-lain, thanx sangat-sangat taw. Walaupun kita kenal kat alam maya jer, tapi ada yang da betul-betul rapat dengan saya. Waktu saya give up berbloging, mesti mereka ada untuk memberi semangat. Serius weyh, terharu. huuu~ byebye. wa nak carik tisu ni. sob2.


20 comments:

HaNTwO said...

cmne leh terlepas pandang ni..huhuhu

echah mashuri said...

hehe...btl tu katenye:)
ololo...jgn ngis eh..hik9

HONEYBEE ANJELL said...

Aigooo akak ke? Thanks yati! XD Terharu pulak. :)

Hezesuze said...

ermm weols baru jek seminggu dua terjah blog uols nie...hehehehe

insyaallah akan gegeh buat komen paling tegar....mihahahahaha

Pinky Pixie said...

> HaNTwO : xpe2. len kali ade lagi. eheh

> echah mashuri : huhu.. betul3.

> HONEYBEE ANJELL : ye la. kakak la.. hehe. nanti bg detail scepat mngkin taw sbb akk yt bawak balik peralatan dia esok. heee. yg penting akk nak kad warna ape dulu.

> Hezesuze : tenkiu3.. hehe. sy pown akk gigihkan diri ke blog awk nnti. heee

Nurul chumel said...

teruskan mood utk berblog sebab u ada style yunk..
don't waste ur time with another useless thing..
u are urself.
think about that. :)

saya_arief said...

kalo ade tukan komen terpoyo tentu si arip ni da menang kan..?
;p

Pinky Pixie said...

> Nurul chumel : thanx ya nurul. ehhe.. =)

> saya_arief : kehkeh. nak jugak. yola, ambik la.. =p

Bit Zamri said...

Keep it up ur good work in blogging!!!...
hihih~

mifh @ Hadi said...

:)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

suke suke ! nk hadiah :D

Pinky Pixie said...

> Bit Zamri : thanx yar~

> mifh @ Hadi : =.^

> Nur-Za Marlyana Mohd Kamal : tgu next pula ye.. hehe

✿ YANN ✿ said...

betol kata akak yg wat komen terbaik tu. bagi yann, blog ni dh ok dh. :)
suka sangat lepak kat blog ni. comel sangat, secomel orangnya. yg paling yann suka header blog ni. sangat comel tau. :D :D

.s.o.f.i.a. said...

betoi apa dia kata... setuju sesangat..... citarasa manusia kan berubah mengikut peredaran masa.... so just be urself!!

HONEYBEE ANJELL said...

aigoo akak tak kesah. any colour pun boleh. akak nak simpan kad tu! cantekkk nanti bagi akak ur emel ya. mine is flaxenflicka@yahoo.com

Pinky Pixie said...

> ✿ YANN ✿ : hihi. blog je comel. tuan dia x pom.. kehkeh. thanx yaw..

> .s.o.f.i.a. : hehe. betul3.. sy pon setuju.

> HONEYBEE ANJELL : hoho. tenkiu2. ok, nnti yt email akk.

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhh!!
Kire aku dah tertinggal beberapa episod nie huhuhuuu...
Melepas arr peluang eden nak dapaat hadiah tue kehkehkehhh...

Nah amek tisu nie kesat hingus sama ayaq mata...
Dah meleleh-leleh dah aku tengok...

Pinky Pixie said...

> F.I.C.K.R.Y : hang asik bz je kan. kehkeh. cett, tisu ni hang da gune lap hingus hang td kan.. hehe

cimut munniey :) said...

ehy ehy gambar iteww adelah. HARHARR, gedik :)

Pinky Pixie said...

> cimut munniey :) : haha. nak jugak =p