Friday, August 20, 2010

♥ Followers sudah cecah 400 ♥

Salam semua. Tujuan entry ni dibuat bukan untuk membangga diri. Harap maklum.

Sebenarnya saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak untuk semua yang sudi follow blog saya yang penuh kedaifan ni. Huhu. Segala salah silap harap dimaafkan. Cehh, belum raya nak mintak maaf kan. Tak pe mintak maap bukan sempena raya je. Mana tahu esok lusa kita dah tak ada kan. Huhu. Ok, ini entry laju-laju dari saya sebab lepas ni nak teruskan menjahit. Alhamdulillah, ramai la juga yang nak tempah jahitan felt tu.

Bagi sesiapa yang da follow blog saya boleh tinggalkan jejak di ruangan cbox. Senang untuk saya terjah dan follow anda semula dan beramah mesra ok. Ececeh. Di blog ini saya bukanlah mementingkan jumlah follower, tapi saya cuma pentingkan kualiti follower. Means, saya lebih suka berkawan dengan anda. Kita beromenkomen antara satu sama lain. Kan lebih seronok. Hehe.

Entry kali ini saya nak bagi 1 hadiah buat pengomen paling best. Hehe. Bagi pendapat untuk saya tambah baik blog ini. Dari segi layout, adakah menyakitkan mata anda. Loading terlalu lama ke. Or, blog ni perlukan entry yang lebih menarik untuk tatapan anda semua. Hadiah cuma biasa2 sahaja. Tapi ikhlas dari saya. Jom tengok apa dia. Lalalaaa


                                                                










Saya akan buatkan kad free untuk anda. Boleh request nak letak ayat apa dan nama apa.  Manalah tahu untuk yang tersayang ke mak abah atau sapa-sapa je la kan. Warna bergantung kepada stok.



Handmade keychain bentuk love. Saiz 4.5cm X 4.5cm. Max nama 4 huruf je. 


Ni bukan giveaway. Tak perlu buat entry bagai. Cuma bagi pendapat di ruangan komen sahaja. Khas untuk follower saya ok. Pastikan anda tinggal di Malaysia. hehe. Kalau yang berada di luar Malaysia kena tanggung kos post la. Saya tak tahu macam mana nak post nanti. hihi. Ampun. Segala pendapat amatlah dihargai. Terima kasih.

INGAT, SEORANG SAHAJA PENGOMEN TERBAIK AKAN DAPAT KAD RAYA DAN LOVE TERSEBUT.


27 comments:

YobSumo said...

nak cakap TAHNIAH! je pun boleh kan...

Pinky Pixie said...

> YobSumo : boleh je. maseh. wink2.

Nurul chumel said...

wahh yatie..
besh nye u..follower dah banyak..
i punye follower baru 200+ je..
tapi takpe..all the best for everything u've done..i sebagai ur pen pall, doakan yang terbaik utk u..

semoga u cepat2 dapat kerja..kalau rase2 tak dapat gak kerja, jgn segan2, dtg je hotel tempat i kerja tuh..banyak kot kerja kosong..tp u kena tau, life seorg hotelier tak mewah..

oke..for ur beloved blog, i doakan makin maju oke.. thanx for keep viewing my blog..

love.., Nurul__________chumel (-.-)

cimut munniey :) said...

sy lah pengkomen terbaek itu~!HAHA. congrate my babe :)

HONEYBEE ANJELL said...

Hi, gurl!
Akak rasa ur blog is good enough.
Not to mention that tak perlu membuat penambahbaikan, tapi benda-benda camtu is derived from ur ownself.
Setakat ni, akak rasa everything is good - loading thingy, layout page, color - semuanya okay!
Besides, this blog represents u.
Nanti mesti selera yati berubah dan berubah, ikut masa ke masa.
Dari situ, dah boleh tengok ur personality; dari seorang girl yang comel kepada seorang yang u want to be in the future!
Apepun, keep up with ur good work, darling!

Banyak pulak bebelan. Sorry! =_="

GadisMerah said...

header dah lawa..background polka dot I LIKE!!! Tapi untuk blog archieve 2 tukar la..

bhg sidebar dh ok.

hanya blog archive tu je..

˙·•♥ NaJwA .QaSeH ♥•·˙ said...

congrats yati :)
huhu..
emmm...
Qaseh nak cadangkan Yati try tukar background warna light pink..
polkadot dgn yang lain2 tu kekalkan..
tu je..hehe :)

dak eina (◕‿◕) said...

nk menang~~ hiks!

hurm cm ne lah eina boleh follow blog awk dulu pon eina xigt lah. tp 1st tyme tgk jd nk masuk tetiap hari. terus eina follow taw! pastu tmbh pulak awk buat kontes kan. nk lah tgk update. hihi. loading page bg eina xde mslh. smooth jek. layout dh kena bebenor lah ngn awk. kate minat pink kan? huhu takde pon nyakit mate. eina suka je tengok! polka dot dot dot ;)

kalau pasal entry pulak, eina suka bce. ade unsur2 lawak dlm entry tu.

hihi tu je lah kot!

psst!! jd tak buat blog len tuk felt awk tu?

Zulfahmi Abidin said...

wah..hebat..sebab tuh fahmie suke bace blog awk cik pinky pixie.sbb awk ramai kawan.

fahmie pon nk ramai mcm kamu lah...(azam bulan puase nie)

chenta said...

uish!ramainya..saya ni entah bila la dapat jejak 400..sob..sob..sob :(

tahniah tau! ^_^

kaka said...

hehe..hadiah 2 cmua...cntek!!sy mahu curiiii..haha jage2

naz said...

mmmm lembutkan sedikit warna layout sebab agak pekat dan lebih kepada unggu kot haha. tak sesuai lah dengan link yang lebih kepada pink. ok sekian hahaha wa caya sama lu 400 sudah

eyka syafieka said...

blog akak da cukup cantik..

Tomato Gurl's Life said...

tahniah cik pinky...overall cik tom suke blog cik pinky..sedap mata memandang..senang loading..yang penting tuannya peramah...
neway, komen ni ikhlas bukan nak msk pengomen terbaik..hehe

~cik tiram~ said...

whoa.bes nye....nak adiah jugak...:D

Hitam Putih , said...

tahniah , nice blog ok . azwa suka . gmba yg atas sekali tu . sweet sngt . cantik . azwa ckp neyh ikhlas k . bkn sja sja jerp . pe pe pon . nice blog ! azwa suka sngt .

AiDa AzRyN said...

Tahniah dear! hehe

Pinky Pixie said...

> Nurul chumel : thanx yunk. kamu pown antara teman plg best bila sy mula berbloging. hehe. oh, ade keje kosong eh. sy x amek hotcat la.. huu

> cimut munniey :) : hoi2 cimut. tu jer nak komen. sekeh nak? haha.

> HONEYBEE ANJELL : hehe. tula kak, yatie nak tukar layout x pndai. ni je la yg boleh menemani blog ni. thanx kakak. =)

> GadisMerah : orait, tenkiu yunk.

> ˙·•♥ NaJwA .QaSeH ♥•·˙ : carik waner pink x jumpe la yunk.. huu~

Pinky Pixie said...

> dak eina (◕‿◕) : hoho. kte memang pmnat pink tegar kan. kehkeh. blog lain, masih mmpertimbangkan idea.. miahaha


> Zulfahmi Abidin : meh la kawan dgn saya.. *hehe. gedik sikit leh kan. kuikui

> chenta : xpe yunk. bsusah sikit, lame2 nmpak hasil tu..

> kaka : uikss, x bek curik, bulan pose ni.. kehkeh

> naz : tula pasal, tgh usahakan waner pink ni.. lalaaaa

Pinky Pixie said...

> eyka syafieka : tenkiu. tp bg akk mcm bese2 jer taw. =)

> Tomato Gurl's Life : hoho, xpe2, boleh jer. thanx btw.. kamu pn antara tetamu yg rajin btandang kan. ekeke

> ~cik tiram~ : hoho. boleh, sila komen. hikhik

> Hitam Putih ,: aih, gmbar mane tu. pelangi eh.. hihi

> AiDa AzRyN : tenkiu yar =)

.s.o.f.i.a. said...

tahniah dear...... suka giler kad tu tapi tak reti nak komen2 pasai blog oranng nie... =)

btw dear, ur komen kat my entri dah TERdelete secara tak sengaja... rerajin singgah la laie ek!!!

Pinky Pixie said...

> .s.o.f.i.a. : hehe. xpe2. komen bese pown boleh =)

hoho. delete ye, nak kne geget ni. kehkeh

Sarazaqea said...

woah! tahniah tahniah tahniah tahniah (4x100kali) sempena 400+ followers. mantapnye..hehehe :) selamat berpuasa miss pinky.

Pinky Pixie said...

> Sarazaqea : thanx. huhu. slmat bpuasa juga.. =)

IzzaH si pari pari said...

OO hohoho..

dah miss la nak dpt hadiah tu T_T

saje jek!hehe
btw,nak komen gak la
walau xdpt hadiah,tetap jugak nak komen..
boleh?tak boleh pun nak jugak..lalala

blog cik pinky just nice
kemas,bersih,tak 'selabut'
and...

cik pinky sgt mesra..
tu yg besh nak bertandang kat sini

okey.tu je..keep up good work!
(^_^)

F.I.C.K.R.Y said...

Bravo Pinky Pixie hehehee...
Bangga atas semangat hang dalam dunia blog nie...

Caya sama lu!

That's my gurl!!!

Pinky Pixie said...

> IzzaH si pari pari : ayoo, terlambat sikit jer.. hehe. woah, pnjg komen tu. thanx syg.

> F.I.C.K.R.Y : yeah2. tenkiu2. tanpamu siaplah aku.. ayoo~