Friday, August 13, 2010

♥ Projek Hujung Minggu ♥


Salam, seharian mencari barang-barang untuk projek yang akan dimulakan esok. Ish, hari ini puasa ok. Kalau bab merayap, memang larat saja. 1 Melaka juga habis tawaf carik bahan-bahan tu. Kehkeh. Modal telah di sponsor oleh my mom. Bab menghabiskan duit memang tak perlu aja ok. Barang yang mengarut seperti kat atas tu da cecah RM60 lebih. Esok nak keluar lagi cari bahan lain pula. Kira projek masa bulan puasa je la. Nak cari kerja pun, waktu Raya tak dapat cuti. So, duduk rumah diam-diam buat 1 projek kan. Habis Raya, saya start cari kerja semula. Huhu. 

Tadi sempat juga tengok movie ni : THE LAST AIRBENDER 3D. 
Cerita yang agak best. Sebenarnya saya tak pandai nak buat review pasal cerita ni. Tipu kan. Sebenarnya malas. haha. Keseluruhannya kira berpuas hati la bila tengok. Yang tak bestnya, ada pula mamat kat sebelah tu kunyah pop-corn dengan selambanya. Sangat tension ok, kalau ya pun tak puasa, perlu ke nak makan depan public. Kawan2 perempuan dia cuma tegur aja la. Yela, orang lain berpuasa, dia selamba kodok  je makan dalam panggung. Terus saya tukar seat. haha. 

Ish2, tu jer nak story. Da lama x blogwalking. haha. Puasa katakan. kehkeh. Ada kaitan x.ngeh2

19 comments:

AiDa AzRyN said...

yup2.. same la.. time2 posa ni jadi kurang blogwalking.. huhu~

Pinky Pixie said...

> AiDa AzRyN : tula. nak kne singgah balik blog dyorg ni. kuikui

~cik tiram~ said...

ish ta malu betol mkn dpn org...laki tu islam ke tak? :O

Hapiz Rahman said...

mula blogwalking balik masa posa nie.. huhuhuh..

googd luck dan moga cepat2 dapat keja best

manggosteen said...

citer airbender best..tapi kene tgu sambungan la pulak..

.:|kamaryeah|:. said...

waa~
nie nk buat ape nie??

Pinky Pixie said...

> ~cik tiram~ : Islam rasenya, sebab kawan dia tegur. huhu

> Hapiz Rahman : wah, suda kmbali ye.. erm, tenkiu. amin.

> manggosteen : betol2.. bila la ek.

> .:|kamaryeah|:. : tunggu ya.. hehe

manggosteen said...

tak tau la bila nak kuar..
lmbt lagi la kowt..

F.I.C.K.R.Y said...


Apekejadah semua kad yang hang beli sampai cecah 60 hengget tue?!

Nak wat bisnes jual kad raya ker cik awek oii?!

=P

ciknamr said...

huhuhu best nye tgk cite 3d!!
ngeee :D
mahu jugak!!! tp xde msa :( lallala

Pinky Pixie said...

> manggosteen : hoho. yela.

> F.I.C.K.R.Y : hakhak. nak buat men2 la kertas2 tu.

> ciknamr : tgu la ade mse yunk oii.. hihi

.s.o.f.i.a. said...

patut ko suluh ja muka mamat tak posa tu.... biar dia malu. pastu cakap kat dia BAIK MALU KAT DONIA DARI MALU KAT AKHIRAT BRADER!!!!

mama zharfan said...

me dh lama giller tak tgk movie kat panggung wayang :p
ish, ada jgak kes org tak puasa mkn kat khalayak yer..

Pinky Pixie said...

> .s.o.f.i.a. : huhu, xbrani beb. xpasal2 kne blasah nnti. kuikui

> mama zharfan : tu la, da lame x jmpe org mcm ni. huhu

syirakhalid said...

kurang ajar weh budak tu tak pose...

Isyraq said...

hohoho... bnyak nyer kad... sampai rm60... nk buat apela cik pinkie kita nihh... nti jgn lupa pos kan kad umah saya ekk... hehehe....

intanurulfateha said...

nk sgt tgk ceta avatar tu
ntah bile dpt tgk ;(

Pinky Pixie said...

> syirakhalid : taw xpe. huhu

> Isyraq : boleh2.. huuu~

> intanurulfateha : free2 nnti tgk la.. hihi

Hezesuze said...

hope projek berjalan dengna lancar ye uols....hehhe