Thursday, August 26, 2010

♥ Pengguna Kaspersky ♥

Salam. Nak tanya ada tak pengguna kaspersky yang alami masalah macam saya. Ni nak tanya dulu kat korang sebab nanti nak renew antivirus ni. Tapi masih tak sure perlu ke guna Kaspersky ni lagi. Dulu dia pernah buat masalah. Tapi dah elok. Sekarang dia mula buat perangai balik. Tengok kuman yang dia detect tu da sampai 800. Tu Setahun punya la. Masalahnya setiap kali saya layari internet, confirm dia akan detect 4 ekor. Kalau lagi lama, maka gandakan je jumlahnya. Sebelum ni ok plak.


Oh, korang pakai antivirus apa ye? Share la. Nak pergi beli baru nanti. Hehe. Saya tak nak lappy ni sakit macam sebelum ni.. thanx =)




 

20 comments:

Nureen said...

i pkai microsoft security essential..crack punye jer..tp stakat ni okey..huhu

Pinky Pixie said...

> Nureen : ayoo, sy xpndai gune crack2. hehe

Hezesuze said...

akak kai kapersky nie..tapi xtgok lak ada virus ke idak...heheheh

skgr jugak akak check...haha

Tomato Gurl's Life said...

cik tom gn kaspersky dari dulu smpi skang..setia pada yg 1..huhu

Pinky Pixie said...

> Hezesuze : cepat kak, spot check. kuikui

Pinky Pixie said...

> Tomato Gurl's Life : haha, same la. ade mslah x gune? hiiii~

.s.o.f.i.a. said...

me pakai avast... budak opis tolong buatkan. dia kata elok dari kaspersky...

Pinky Pixie said...

> .s.o.f.i.a. : oh, pernah dgr.. tq2~

saya_arief said...

dulu selalu gak cari anti-virus yang hebat2..
sekarang xdah..
pakai avast je.
;D

Pinky Pixie said...

> saya_arief : oh, kira avast pun ok la ni eh. tq2~

Yann Mazian said...

yann guna avast je.
takat ni takde masalah dgn avast. :D

Pinky Pixie said...

> Yann Mazian : woah, ramai yg gune avast ek... =)

mier yuyu99 said...

haa akak..lame x komen sni...

hmm,sy gune kaspersky cmni gak..
baru jer wt masuk...
tp herannyer nper laptop nii biler nk on9 slow gak..x lju2...ek.
cm antivirus tuu xdetect jer.

smpai mase firefox ad prob.
nk gune blik,mzti wajib kna start balik laptop...letih laa guna hr2 cmni ... =(

yana mohamad said...

better pakai kasperky..
alhamdulillah..ok..
berbanding pakai avira..
mmg kalo kite selalu on9 virus byk masuk...
yati pakai kasperky internet security la...

Arief Arf said...

i use avast anti virus pro.
beli ke antivirus tu?
download je la.
free pun free, pastu boleh download yang ultimate edition punye.
hahaha

X)

HonEyBuNNy said...

ohhh...cakap sal antivirus...ila terlupa lak antivirus ila dah luput...hehhe...ila pakai trend micro....dah setahun dah n lom renew lagik..ehhe

E F F A R I N I said...

yayyy~ masalah kite same :P
hahaha,suke.
ntah pe2 je~

Anna Da Lady said...

saya pakai Avast, kawan tolong installkan.kaspersky macam prob jugak.

LiNuX^MaS+Er said...

Salam..my advice better pakai KIS (Kaspersky Internet Security) sbb anda seorang yg hyper dgn internet..

Anonymous said...

sesape nak beli KIS (Kaspersky Internet Security) & KAV (Kaspersky Antivirus) key bole contact saya..juz email je..insyallah saya akan melayan anda :D

kaspersky.seller87@gmail.com

murah2!!dijamin ori!!lebih murah dari beli di kedai :D

kalau guna yg crack akan selalu blacklist..better pkai ori key..
hanya beberapa RM pelaburan untuk setahun.. :D

KIS 2011 (1 year 1 pc) = RM 26
KAV 2011 (1 year 1 pc) = RM 20

KIS 2011 (1 year 3 pc) = RM 56
KAV 2011 (1 year 3 pc) = RM 50


**instant use/activate