Saturday, August 7, 2010

♥ Oh, model katil terhangat ♥

Salam,  semalam malas nak update, maka hari ini semua cerita dijadikan 1 entry. Kuikui. Memang dasar pemalas kan. Hehe.

Cerita semalam : masih ingat lagi saya masuk contest ini? Giveaway Raya Sakan?  

Hadiah shawl semalam telah pun dipakai hari ni. Cehh2, tak sempat simpan untuk raya pun. Nak tengok rupa shawl tu, baca kisah selanjutnya. 

Cerita hari ini : Saya ronda2 Melaka menemani emak mencari barang perhiasan rumah. Ha, susah betul kalau rumah da renovate dan banyak ruang kosong kan? Mesti nak tambah lagi barang perhiasan sampai nampak penuh. Kalau da penuh, renovate rumah lagi. Haha. Sampai bila2 pun, tak habis cerita ini. Sementara menunggu emak cuci mata tengok perabot, apa lagi terus la snap-snap gambar. Warna katil tu sama merah dengan baju. yeay.  Tolong belikan katil ini 1 boleh? Miahaha,



Tak pe lah, emak punya pasal sanggup aja teman prgi mana2. Mesti dapat upah punya. Kalau bukan kfc, mesti dapat benda lain macam secret recipe. Mengidam betul nak makan, try usha2 dan dapat. Ahakkss, meh la makan sama. 

Saya punya yang ada pink2. Haha, sedap ok. 

Misi seterusnya cari baju raya budak seorang ini. Perhatian: Ini adik saya yang comot. Macam kakak dia juga. Haha. 

Itu adik last yang sangat manja dan macam perempuan. Haha, dan sangat sporting. 

Itulah shawl yang saya dapat semalam. Sangat selesa bila pakai. Nak ucap terima kasih dengan owner ni :


Kalau korang nak beli shawl or kaftan yang murah. Boleh jenguk blog dia. Laris sungguh kaftan beliau. Korang taw kan apa tu kaftan? Huhu. Trend baju raya yang hangat tahun ni. Silalah terjah.




14 comments:

ace~ said...

katil kaler merah...mcm x bes je nk bwt tdo..hahaha =P

Tomato Gurl's Life said...

waa nk choc indulgence..best...
model katil yang cantik...
nice shawl make u look great!!

cimut munniey :) said...

kirim salam ke adik ehy kak ipar! opsss!!! HUHU

.s.o.f.i.a. said...

raspberry cheese cake.........??? yummy!!!

Pinky Pixie said...

> ace~ : warna pun main peranan eh? haha

> Tomato Gurl's Life : thanx dear. =)

> cimut munniey :) : amboi, bdak kecik pun nk try ke.. haha

> .s.o.f.i.a. : yeah, really yummy.. hihi

Lady Dora said...

katil tu utk hari raya ek?hehe

Selamat menjalani Ibadah Puasa,


Dapatkan Kad Interaktif Ramadan Percuma ke dalam Blog anda

ieQa sWetLuv said...

choc indulgence!! tetibe terliur huahua

nik rosmawati said...

lawa la awk pakai shawl tu..pastu terliur lak tgk kek secret recipes.

Sarazaqea said...

hai salam kenal pink pink XD hehe.
wowwww. tahniah menang shawl lycra tuh. it fits you really well. sila pakai selalu yerrrr. ehe. and the katil is awesome juga. ~_~ kenapa semua benda kat sini awesome niiiiii? ehe. Nice blog anyway...

Pinky Pixie said...

> Lady Dora : hehe. saje2 j snap.. hihi.

> ieQa sWetLuv : sila dptkn sblum puase.. hihi

> nik rosmawati : thanx. tp sy rase sgt comot taw.. huhu

> Sarazaqea : thanx dear. eh2, salam knal juga =)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

semalam pun zama mkn secret recipe ! tp choc indulgence. yummmm yummmmy ! :D

fatinmmj said...

fuyooo...yg kek tu..sgt sedapp..saya mau..huhu

fatinmmj

alinac lover said...

cntik tudung kamu~

Pinky Pixie said...

> Nur-Za Marlyana Mohd Kamal : sy pun mkn yg tu juga, choc indulgence. plg sdap kan. tp peberet adk.. huu~

> fatinmmj : hehe, mai la dtg sini.

> alinac lover : thanx dear =)