Tuesday, August 17, 2010

♥ Inner yang tak melekap ♥

Bungkusan yang kedua pula adalah dari Blog  


Saya telah meng'order' dua helai 2Tone Ayunar berwarna hitam dan turqoise serta grey dan deep pink. Servis dia memang sangat cepat ok. Saya order hari Ahad. Semalam sis Ayun terus post untuk saya. Thanx sangat-sangat. Saya rasa ramai yang pakai inner dari beliau sebabnya inner dia jenis x melekap kat muka. Sesuai untuk saya yang bermuka bulat. hehe. Salah seorang customer dia juga ialah : 



Sebenarnya selalu follow story dia ni. Sebab suka tengok style dia hari. Kadang-kadang jadi silent ridder, haha. I kan pemalu. hehe.  Dia selalu gak promote blog sis Ayun tu. Ini yang membuatkan saya terpengaruh dan terus terbeli. haha.


Da try tadi, sangat selesa ok. Sebab tak perlu nak tetas bagai untuk buatkan inner tu longgar. Da siap cantik-cantik dan korang cuma perlu pakai je. Nanti lepas pakai saya akan tunjukkan rupanya. Sebenarnya da lama mengidam nak beli. Tapi masih tak sure sebab memang da bnyak inner kat rumah tapi jenis yang melekap kat muka. Rasa macam bola bergerak je. hehe.



Inilah warna inner yang saya pilih. Sebenarnya korang boleh tentukan sendiri warna yang korang nak mix kan pada inner tersebut. Sila lah ke blog tersebut kalau nak order untuk raya ke. Miahaha




22 comments:

F.I.C.K.R.Y said...

Memang bertuah arr rezeki hang hari nie~

Sekali 2 bijik hang dapat dari incik posmen kui3~

Pinky Pixie said...

> F.I.C.K.R.Y : taw xpe. syokk ma.. hehe

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah.. ber inner baru la raya ni..
hihi

Pinky Pixie said...

> a d r e y n i e e l i s y a : hehe. da bocor rahsia. kuikui

~cik tiram~ said...

nak tgk awk pakai.....:))

Tomato Gurl's Life said...

berseri2 la raya tahun ni pakai inner baru :)

Pinky Pixie said...

> ~cik tiram~ : tgu ya.. hihi

> Tomato Gurl's Life : xde la bseri sgt. ngeh2

Hezesuze said...

ishh inner yg xmelekap kt muka??
camne tu uols?? lagik2 muka weols bulat kan....huhu

haruss terjah blog tu

Pinky Pixie said...

> Hezesuze : kiranya ade muncung la. xde melepek je kat dahi. hehe

Bit Zamri said...

owh akak ayun memang bagus!!!
dia dak ukm, dah grade kot..baru je..

Pinky Pixie said...

> Bit Zamri : hoho. knal eh..

Arief Arf said...

letak la gambar sambil pakai inner baru tu..
hahaha

X)

Pinky Pixie said...

> Arief Arf : huhu. tunggulah nnti.

AiZ said...

bile nak pakai nih?.. aiz nunggu lame nih.. dah 2 tahun nunggu nih...

Pinky Pixie said...

> AiZ : cett, aiz. saje je eh.

CahayaCintaIlahi said...

hehe nk try..nk try la..huhu

Pinky Pixie said...

> CahayaCintaIlahi : sila2. hehe

Nisa A. said...

hai pinky..
hehee malu la nisa bila pinky mention nisa :)
by the way cute lah pinky pkai anak tudung ayunar :)

Pinky Pixie said...

> Nisa A. : hoho. sory, jgn malu2 la dear. ahakkss, tp tak leh lawan cute kamu la. =)

Nisa A. said...

ahha mne ade cute meyh. bias aje la :P

HonEyBuNNy said...

ohhh..mau terjah blog dia..hehehhe

Pinky Pixie said...

> Nisa A. : tamo mrendah diri la yunk.. hehe. suke style kamu lorr..

> HonEyBuNNy : silalah menerjah.. hehe