Thursday, August 19, 2010

♥ Kad Raya Special ♥

Salam. Entry yang lepas saya tunjukkan inner yang saya baru dapat kan. Korang pun sibuk suruh pakai nak tengok macam mana rupanya kan. So, korang perhatikan la perbezaan gambar- gambar di bawah.


So, ada beza tak antara inner biasa dan inner dari Ayunar. Korang rasa mana lagi sesuai untuk bentuk muka saya? Hoho. Gambar ni pun baru snap petang tadi sebelum keluar merayap cari bahan buat kad pula. Haha. 

Esok kakak saya balik rumah. Dan dia mintak tolong siapkan kad yang ditempah oleh customer dia. Memang tak cukup kakitangan la tu kan sampai terpaksa import saya jadi kakitangan tambahan. Kad saya pun laku dijual olehnya. Hihi. Jom tengok kad raya hasil dari saya.

Ok tak design ni? Simple sangat kan. 

 Customer dia yang nak warna oren. Hoho

Sekarang saya dapat projek terbaru. Customer nak kad raya tapi berserta design kelab manchester united. Memang mencabar minda betul. huhu. Tengoklah rupanya nanti ye.

p/s tambahan: jangan main mercun bulan puasa ni. hehe

34 comments:

hqfizulhqkim said...

canteknya!!!

Pinky Pixie said...

> hqfizulhqkim : ape yg cantik tu. haha.

Hezesuze said...

dua2 picta pun cantik pe...
alaaa uols jek prasan yg muka uols tak kene kalo pakai inner bese..

perasaan kita je tu...weols nmpak ok jek sungguh menawan sekali huhu

syirakhalid said...

yatie, anak tudung tu cantik la. tak melekat kat tudung. awak pakai pun nmpk cantik je

mama qis said...

both inner look nice on u. tapi yang Ayunar tu lagi gojess i rasa:)

Pinky Pixie said...

> Hezesuze : thanx. hehe. tp rase x konpiden jer bile pakai inner yg melekap.. tee hee

> syirakhalid : maseh kakak. kuikui

Pinky Pixie said...

> mama qis : hehe, ye ke. thanx.

Nisa A. said...

lawa u pakai 2Tone ayunar tu :)

Pinky Pixie said...

> Nisa A. : hakhak. tenkiu. =)

sueRAFE said...

inner ayunar suit u more . :)

manggosteen said...

kad raya yg oren tu siyes cantek..

saya_arief said...

xnk kasik kad raya kat arip si blogger poyo ni ke..??
:p

Pinky Pixie said...

> sueRAFE : thanx ya.. =)

> manggosteen : hoho. ye ker. tp mcm pelik kaler dy taw.. huhu

Pinky Pixie said...

> saya_arief : meh2 almat.. hoho

saya_arief said...

serius kah..??
hahaha..
:p

Pinky Pixie said...

serius ni. pki pos setem je boleh? ahakkss

saya_arief said...

boleh3...
hahaha..
:D

Pinky Pixie said...

> saya_arief : bak mai alamt. hehe

saya_arief said...

ni betul2 ke cobaan ni..?
hoho..
:p

Pinky Pixie said...

> saya_arief : cehh, xnk dah. twaran di tutup. haha. kalo nak bg alamat. =p

HonEyBuNNy said...

cantik.....n da terjah blog dia...fuhh..mnmg cntk..heheh...suka2..

dak eina (◕‿◕) said...

kreatif lh kamu nie..eh2 jeles pulak tgk awk pakai inner tuh..nk order jgk lah..bole buat pakai raya..huhu

Amirrah Zawani said...

ermm..
kalau sy, sy suka yg ayunar tu..
cantik :)

srijuju95 said...

cntik nye kad raye . bole tmph ke nie ?

Pinky Pixie said...

> HonEyBuNNy : kan.kan.. hehe. tq

> dak eina (◕‿◕) : sila2 order. pnmpilan baru la raye nnti eh.. hihi

> Amirrah Zawani : hoho. thanx ya. =)

Pinky Pixie said...

> srijuju95 : boleh je yunk.. =)

AiZ said...

fuhlamok.. terbukti kreativiti pinky.. nak gak satu.. aiz nak yang ade music tuh.. pasang music nothin on you mesti best ^__^

echah mashuri said...

waa..kreatifnye!

izyanty collection said...

kreatif arr buat kad, cantik...

.s.o.f.i.a. said...

pergh!!! kretip nyer!!! cantik kad raya tu.....

how much u charge....??

Pinky Pixie said...

> AiZ : kehkeh. nk kad raye ade bunyik pula.. ngade eh. hoho

> echah mashuri : thanx yunk. =.^

> izyanty collection : huhu, tq =)

> .s.o.f.i.a. : ni kakak i yg jualkan. so, hrge dia yg letak. hehe.

♫ Nor LiYaNa SaNa'a ♫ said...

yati..better awak pakai inner ayunar..jangan pakai lycra..sbb inner ayunar sesuai dengan awak...CANTIK!!! saya nak gak la...inner tu..thanks bg website tuh..mmuuaahhh

Pinky Pixie said...

> ♫ Nor LiYaNa SaNa'a ♫ : tenkiu.. weee. hooo. cpt2 la order ye.. hehe

maisyah said...

comelnya kad...