Friday, July 23, 2010

♥ Rumahku bakal ada swimming pool ♥

Salam. Da hari Jumaat pun hari ini. Sangat sekejap masa berlalu kan. Akhirnya maraton ganti puasa sempena Ramadhan yang lalu telah selesai. Baru lah lega rasanya. Saya memang suka ganti last minute, kalau da tahu bajet masa tak pe kot. Buat kata member, jangan saya terganti dalam bulan Ramadhan tahun ni sudahla. Isk2, sungguh x patot.

Saya dah hantar proposal kat abah, boleh tak kita buat swimming pool macam ni kat rumah. mesti seronok.


Buat dalam rumah tak de la mamat2 yang nak skodeng kan. haha


Yang ni agak merisaukan, mana tahu tibe2 ikan jaws tiba2 rempuh kaca tu. sia2  hidup. isk2


yang ni pun mengerikan. terterjun ke bawah ke. ngeh2


Yang ni paling best kan, tak perlu g theme park lagi. korang nak tumpang pun boleh. =p


atau yang ni. silap2 tak jumpa jalan keluar. miahaha.
Ok, da habis berangan. Byebye. Sumber merepek dari mr google.




35 comments:

sri juju said...

klao umh akk btol2 mcm nie . haha ..

arie2 srie dtg :)
haha .

Pinky Pixie said...

> sri juju : dlm pmbinaan la ni. hehe. nnti akk bg undngan khas ke rumah.. =p

sri juju said...

haha .. bgos2 ,

undangan vvip . haha

Pinky Pixie said...

> sri juju : mesti punye. special vvip. haha.. berangan skli eh.. ngeh2

sri juju said...

hehe ..

akk , dh dpt link yg psal nuffnang 2 ?
haha

mrs.ecam said...

so pe kputusan proposal tu??? d tolak??? tertolak or dh approve??? kui3

nurinanisa ツ said...

perg, best gila!
yg cam theme park tu x menahan. hahaha

sumaph best ouh :)

eyka syafieka said...

ngee...best nyer kalu umah ada swimmin pook..huhuu

munniey suda :) said...

HAHAHA. takpe berangan free jep tak pakai duit! comel kan :)

Pinky Pixie said...

> sri juju : ape kate adek google sndri crik pnjlasannya.. hehe =p.
rajin2 kan diri sikit taw..

Pinky Pixie said...

> mrs.ecam : tunggu ade sponsor.. kamu boleh bg sikit? haha

Pinky Pixie said...

> nurinanisa ツ : tu la.. anak beranak boleh main air kat situ je.. ngeh2

Pinky Pixie said...

> eyka syafieka : swimmin pook? ka pool? hehe.. jom berangan juga..

Pinky Pixie said...

> munniey suda :) : betul3.. jimat, bila2 jer boleh nak berangan. =)

fyna said...

haha i nak yg last sekali..leh jd ikan duyong

fiezah91 said...

nak berangan jap rmh ada swimming mcm gmbr 1 tu..wakaka..

edaolala said...

bestnya kalau rumah kita camtu ! huhu

Pinky Pixie said...

> fyna : woah2.. nak gnti watak fasha sandha ea,, hihi

Pinky Pixie said...

> fiezah91 : betul2.. no 1 plg seswai. ngeh2

Pinky Pixie said...

> edaolala : kasi berangan jap ea.. =p

ciknamr said...

hahahha gile best!!!
nak jugakkkkk!!! weweeeeeeeee :D

syaza kelyza said...

lawanye swimming pool dye ;)

eyka syafieka said...

swmimming pool..wrong type lar akak..huhuu

miss lolly a.k.a luvfareda said...

mmg beshhhhhh ada swimming pool kat umah ;D

IzzaH si pari pari said...

cik pinky,yg last tu cambest la
cam mysterious je
ala2 kapal tenggelam gitu.
heheh!

fatinmmj said...

cooll...lah...=)

fatinmmj

Pinky Pixie said...

> ciknamr : boleh aje. sila2.. hehe

Pinky Pixie said...

> syaza kelyza : bakal swimming pool. haha

Pinky Pixie said...

> miss lolly a.k.a luvfareda : taw xpe. anytime jer boleh terjun. hehe

Pinky Pixie said...

> IzzaH si pari pari : hakhak. mcm citer titanic plak kn.. ngeh2

Pinky Pixie said...

> fatinmmj : yupp.. =)

t e m b u m e said...

fuyyooooo!!
gila lah!
nak tumpang arr camtu..
hehhe

Pinky Pixie said...

> t e m b u m e : boleh aje. kne charge la ea.. ngeh2

Syarafina Hamidun said...

nak singgah themepark 2boleh ? heeee~

Pinky Pixie said...

> Syarafina Hamidun : boleh jer yunk. jom masuk mimpi skrang. hehe