Monday, July 26, 2010

♥ Graduation card ♥

Salam. yeay. Tak sangka lappy saya dah sihat. Cuma tinggal nak pick up sahaja. Dan hari ini juga saya da berjaya siapkan order dari teman sekelas saya. Siap mintak lagi satu kad plak. Adehh, idea macam da kering je ni. Wuwuwu. Korang cuci2 mata je la dengan design kad baru ni ok. Kalau nak komen, lagi bagus. hihi.


Design ni untuk bf kawan saya.


Inside the card.



Yang ni untuk adik lelaki dia pula.


Inside the card.

Ok, siap. Nak kena fikir design untuk kad kawan dia pula. Saya tak tahu nak letak harga berapa. huwaaaa...


28 comments:

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

thumb up la..
cantik....
6t leh la qaseh tempah pula...

Pinky Pixie said...

> ˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ : thanx ya. =)
boleh aje yunk.. hehe

saya_arief said...

cumil la kad tu..
nak jugak..

Jyn's said...

Wah nice kad tu.;)

sri juju said...

waoo ! cntik bangat :D

Pinky Pixie said...

> saya_arief : oh, ye ke. tenkiu.. ha2

Pinky Pixie said...

> Jyn's : thanx yar =)

Pinky Pixie said...

> sri juju : cntik bangat? ahakkss. tq

:::Nor LiYaNa SaNa'a::: said...

yay..hidup kembali laptop miss pinky..selamat kembali berblog ya..
..design card tuh memang cantik..boleh bikin duit..so jual okey..harga bpatutan punya..hehehheh

Pinky Pixie said...

> :::Nor LiYaNa SaNa'a::: : aha, cepat btol dy sihat.. ngeh2.
hrga bpatutan dan berbaloi2.. hehe

Hazman said...

Memang daya kreatif yang tinggi....

Pinky Pixie said...

> Hazman : biasa2 aje.. =)

Tomato Gurl's Life said...

kreatifnye cik pinky..cantik sgt2 kad 2-2 kad tue..nati leh la cik tom order utk grad bln 11 ni??huhu..

Pinky Pixie said...

> Tomato Gurl's Life : cik tom konvo bulan 11? ee. boleh aje.. hehe

AiZ said...

pinky.. ^__^ u memang artis lah.. ^__^ ade jiwa seni.. kad ni cantik.. warna yang dipilih match.. design juga comel.. i like design logo baju graduation tu.. ^__^ kreatif..

Pinky Pixie said...

> AiZ : thanx aiz. tapi masih x berapa pro sgt. hehe

✿nenek moden✿ said...

adoila..kreatif btol...teruja tengok..hehe

Pinky Pixie said...

> ✿nenek moden✿ : nenek, orderla utk atok.. hehe =p

shiyda said...

waauu ! comelnye kamu wat kad ! =_=

Pinky Pixie said...

> shiyda : hihi.. tenkiu. =)

kaka said...

saya pon dah nak grad ni.. wat satu utk saye.. heee :)

Miss Annaz said...

wah...
kreatif nyer....

lain kali leh order tak?..

Pinky Pixie said...

> kaka : ye ke. bile tuh? hehe

Pinky Pixie said...

> Miss Annaz : bile2 pon boleh yunk. =)

Azuan said...

tak sabar nak grad...hihi
memang smart le kad ni....

syAzAnA said...

awww. *wink* lawanyer kad2 niee. kreatif woo. like it. wee~

Pinky Pixie said...

> Azuan : smart ye. hihi. thanx yo.

Pinky Pixie said...

> syAzAnA : thanx juga syg. =)