Tuesday, July 20, 2010

♥ Masalah dengan background ♥

Salam. 
Ramai cakap yang blog saya ni berat. sebenarnya saya da timbang blog ni di sini . Resultnya, 
Tengok, x berapa berat kan. Kalau nak tahu macam mana dikira berat, singgah blog nescafe tu yer.
Saya perasan blog ni ada masalah bila saya tukar background guna Template Designer New! yang ada kat dalam blog tu. Setiap kali saya loading nampak page ni susah betul nak bergerak, padahal sebelum ni ok jer. Sebelum ni saya gune template dari pyzam.com. Memang tak ada masalah. Disebabkan gatal nak tukar background, terimalah akibatnya. Hehe. Dan saya perasan, blog mereka yang gunakan background dari blog juga macam bermasalah macam saya. 

Harap ada yang membantu. wuwuwu. Thanx!


7 comments:

saya_arief said...

sy gune template yang basic je..lamabat x..?
huhu..

sI tEDI said...

blog pun boleh timbang :))

Fitrihadi.com said...

tak terasa sangat ar..maybe internet connection diorang yang lemah..

Wan_hazel said...

gune template biase je...law gune template design kat blog load ade lamabta skit...tp wan biase je masuk page nie..tak de lambat...

Pinky Pixie said...

> saya_arief : tmplte yg basic mmg laju gler. da jenggah blog kamu, mcm ferarri je loading. hehe

> sI tEDI : boleh ajer. timbang pakai dacing.. hihi

> Fitrihadi.com : mungkin kot.

> Wan_hazel : oh, yeke.. tenkiu. =)

Nurul chumel said...

ini slh sy kah?
alahai..sy biasa bukak page ni oke je.
tak lambat pun?

Pinky Pixie said...

> xla yunk. mmg sy yg gatal nk tukar. erm, ntahla.. ade yg kate lmbat n ade kate biase jer.. hehe