Sunday, March 14, 2010

water world

Baru sahaja sampai di rumah terus menghadap lappy. Dan, bermulanya cuti semester pada sesi jan ini. Penat semalam masih tidak hilang. Pukul 6.30 sudah terjaga untuk siapkan makanan dan packing barang2. Sempat masak bihun, ayam goreng dan juga hotdogs. Destinasinya ialah ke Water World.
Kepada sesiapa yang masih belum sampai di sini. Sila lah menjengukkan diri korang ke tempat ini.. heuuu. Tukang promote sahaja, tidak dapat sebarang komisen pun. Walaupun ambil bidang marketing, masih tidak dapat menjadi promoter yang bertauliah.. hihi. Berendam dari pukul 10 pagi hinggalah 5 petang. cukup membuatkan rambutku kasar seperti dawai dan kulit gelap seperti orang bertani. Tapi memang puas hati sebab, hampir semua permainan di cuba. Cuma 1 sahaja kami x try langsung. Bukan takut, cuma sayang nyawa. ngeh2. Tempat apakah itu? Gelongsor air yang paling tinggi tanpa penutup. sumpah, hidup semula pun still tak nak naik. disebabkan excited, lupa sudah nak ambil gambar kat tempat tuh..huhu.. cume beberapa keping shj berjaya di snap2..





5 comments:

saya_arief said...

waaa..
nampak cam bez jer water world tuh.
t'ingin mau pegi..

Girl Talk said...

hehe.. dtg la cube.. syok jugak taw..

Yann said...

wawwa,,,,ber -poya2 sakan eh.jelesh2..werkk

mummy roshie said...

nak ikut....

Girl Talk said...

> Yann: weh beb, ko kan da slalu mrayap. skali skala kne dok uma gak. =p

> mummy roshie: nanti ade tiket ag, sy ajak yer.. hihi