Monday, March 8, 2010

Geng Blogger

Actually sudah lama nak buat entry pasal Geng Blogger ini. Saya pun baru join minggu lepas. Itu pun selepas merayau2 di blog orang lain dan terperasan. Mula-mula cuma join suka suki. tak tahu pula, sebenarnya akan addicted kat Geng Blogger ini. Yang pasti, kalau setiap kali on9 shj, sure akan jenguk Geng Blogger juga walaupun sekejap. Haha, memamg suka nk follow cerita2 baru kat situ. Yang best kat Geng Blogger ini sebab, semua ahli2 memang friendly. mereka ni tak lupa nk ucap selamat datang n wish birthday pada jumaat hari tu.


Dan yang paling best, saya juga ada di ruangan 'PALING GLAMOUR BULAN NI. woot.woot.
tapi, sebenarnya tak tahu pun macam mana boleh ada kat situ. maklumlah, masih nerd di dalam aktiviti berblogging ni. harap dapat tunjuk ajar dari sifu2.. hihi


*perlu pulang ke poli sekarang. ada masa nanti, saya akan singgah blog kawan2.. hihi.

*away from keyboard*


4 comments:

saya_arief said...

tahniah...
bukan calang2 blogger leh dpt title tuh..
mintak tunjuk ajar..

Yann said...

congrats dear

Girl Talk said...

> saya_arief: sbnarnye bese2 jew.. huhu.. maklumlah blogger baru.

> Yann : thanx. lup u.

Khadijah Zek said...

Tahniah....poly mana ni???