Saturday, February 16, 2013

♥ Happy Wedding Day Yana ♥

Assalamualaikum dan hi!

wehuuuu. harini giliran Yana pula, ex classmate masa kat politeknik dulu. Tema biru pink rasanya. warna baju aku memang selalu kena dengan warna tema pengantin. Walaupun lambat sampai ke rumah Yana, tetap syukur sebab tak sesat. Zeera memang power bab bagi direction ke rumah setiap pengantin. Okay, harini agak meriah sikit sebab ada Mimie yang duduk depan pengantin tu, my kesayangan. siap sempat singgah butik The Lurve Fashion berposing sana sini dengan adik dia. 



 
Wishing you happiness today, tomorrow and always living together as husband and wife. Congratulations Yana!

Pengantin baru gerak je dari pelamin. Kami berenam terus serbu pelamin. Ambil berkat kononya. Lepastu berposing da macam lupa diri. Pengantin kalau nampak aktiviti dorang ni konfem menangis. 


Hari yang ohsem. Mana tidaknya tidur pukul 3.30 pagi siapkan Wedding Guest Book customer. Bangun 6.30 pagi. Gerak ke rumah pengantin pukul 12.00 tengahari. Singgah chit chat dengan Mimie kat butik The Lurve Fashion sehingga pukul 4.00 petang. Bawa my mom jalan-jalan sampai pukul 7.00 petang. Jadual pack kalah tokey usahawan Malaysia. beginilah rutin hidup seorang pelajar yang sedang manghabiskan sisa-sisa cuti semester.