Sunday, May 15, 2011

♥ Tolong baca entry sahaja ♥

Assalamualaikum dan hi!


Ini boleh dikatakan cerita lapuk. sebab peristiwa da berlalu beberapa hari lepas baru aku nak hupdate. yela, sebelum ni kan aku merajuk dengan belog. kehkeh. Walaupun sibuk bekerja, sempat juga aku tengok cerita baru kat wayang. Mana mungkin aku boleh tahan telinga dengar komen orang je. Lagi-lagi kalau orang asik dok sebut-sebut sampai aku terpengaruh dan tertengok. Cerita apa lagi? Fast & Furious 5 dan Kongsi la. Tak perlu kot aku buat review ceritanya, semua orang dah share kat belog masing-masing kan. 

Cuma yang boleh aku katakan Fast & Furious 5 memang tak mengecewakan aku langsung. Walaupun kena bayar RM11. Mahal gila kalau tak salah aku. Tak pernah plak aku tengok cerita baru, dengan charge begitu. hehe. Sekali sekala mungkin. Tak perlu berkira. Dan cerita terbaru, Kongsi. Sangup belanja adik-adik, sebab aku nak tengok malam tu juga. Sebab busy dengan kerja waktu siang. Terpaksa curi masa tengok waktu malam.  Nasiblah ceritanya pun agak best. Tak sia-sia aku tengok. Dan sebab utama aku pergi tengok sebab ada Shahizey Sam. hihi. Tercapai sudah, cerita yang ada dalam list aku harus tengok. 



Info pasal tiket free tu, aku dapat dari http://srikandisyafyka.blogspot.com/ .  Nasiblah perasan status dia kat facebook. hihi.  Yang aku teruja, GSC Aeon Melaka bagi tiket free start dari 14 May hingga 18 May. Walaupun tayangannya cuma ada cerita lama. Tapi macam nak pergi juga. Nak merasa wayang baru yang bakal dibuka di Jaya Jusco tu. Biasa la benda free, siapa yang tak nak kan. Masalah sekarang, masa yang tak ada. Kalau aku masih menganggur, esok juga aku pergi. Grrrrrrr! 

#Macam biasa, da siap tulis entry tak tahu nak letak tajuk ape. demm ah. Masalah ni makin serius! uh.

12 comments:

dak eina said...

mntk pendapat org la tuk wt tajuk entry sebelum update blog.. aci??? ehh~ haha.. welcome back! jgn mls2 nk update.. kalo x, xnk kawan ngan awak! *amaran keras* hehehe

Admiral Hafiz said...

jom g tgk wayang kt jusco tu
sbb ngah cuti ni


Entry Terkini: Tonton Wayang Secara PERCUMA Sempena Pembukaan GSC di Jusco AEON Melaka

sarah mohamad said...

memang ramai yg dah tengok citer fast & furious tuu, cuma saya je yang tak tengok lagi. hiks tak nyempat2 lagi :)

bunga said...

bunga gak xtengok2 g t..huhu...

cikgu fiQ said...

haha!standard la rm11 2..
btw,,juz bw here...
sudi2 la terjah ini bLOg,,
http://simpleasfiq.blogspot.com
kaLU nk foLLow 2,mmg dialu2kan lah~

kinN~ said...

xnak tolong review ke? kat kelantan xde panggung la.hihi ;p

Pinky Pixie said...

@dak eina: baeklah mak cik!

Pinky Pixie said...

@Admiral Hafiz: belanja! haha

Pinky Pixie said...

@sarah mohamad: kena pndai carik mase la dear. hihi =)

Pinky Pixie said...

@bunga: bila2 free tngk la bunga. =)

Pinky Pixie said...

@cikgu fiQ: normal eh.. kat melaka ni jarang la hrga RM11. hehe

Pinky Pixie said...

@kinN~: ayartkk. tunggu kuar kat u tube je la.. hihi