Friday, January 14, 2011

♥ I'm back. Yeay! ♥

Salam. Urghh, 5 hari tak update blog. Puas berhibernasi menyiapkan tempahan Pink Heart Craft. Walaupun time tu tengah tutup order, tapi still ada yang email, saya ambil juga. Tapi lepas ni serius, saya akan tutup sehingga 5 Mac nanti. huh, lame tak? hehe. Harap sempat la nak siapkan tempahan yang da berada dalam waiting list tu sebab masa makin suntuk untuk wedding preparation tak lama lagi. 


Banyak lagi benda yang tak settle. No pin untuk permohonan Upu belum beli, permohonan untuk pertukaran sistem Ujrah untuk bayar balik Ptptn, tak semak lagi, nak mohon U mana pun tak tahu juga. Tapi still nak sambung dalam course yang sama la, marketing or bisnes dan yang sewaktu dengannya. Betul juga orang cakap kan. Pelajar dari politeknik ni macam susah je nak sambung belajar ke uitm or U lain. ke rezeki masing-masing? hehe. Pointer tinggi tak menjamin untuk dipilih. haha. sedih. T.T

Lama gila tak blogwalking ke blog orang lain. Misi bermula sekarang. yeay!




16 comments:

dak eina said...

sbr deh.. insyaAllah ade peluang kite.. kwn eina ramai je masuk u.. rezeki masing2.. kita sikit mase lgi.. sbr k! :)

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

welkam back yati..yayy~ rinnddduuu

Rara Farah said...

lepasan poli ke??rara lepasan stpm pon xblaja lagik..keh3...nie pon nk beli no.pin gak...nak jgk merasa gulungan degree kt tangan...

Hantu Kak Limah said...

Seb baik x sampai seminggu lagi..huhuhu

Cahaya Kehidupan said...

owh,nak kawen dah ke cik pinky...lama nya nak tutup kedai,baru nak order...hukhuk...

CIK TOM said...

sabar ye..cik tom tahu yaty bolehnye smbg study...good luck ye syg!

Mknace said...

:):):)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

HonEyBuNNy said...

wah...bznya...rindu kamu;_ take care..

Yann Mazian said...

bisneswoman bz ek? hihi.
wedding preparation?? nak kawen dh ke? konpius sebentar. :D

d_LA said...

wedding preparation yatie ker??wah wah...bz benor cik yatie kite ni yer..take care oke :)

saharinasaharudin said...

smbung stdy ke dear?
gud luck eh..:)

Shag said...

UiTM Shag tahu dorang susah gila nak amik budak poli. Aritu time Shag nak hantar surat rayuan dia ada tanya dari mana sebab katanya kalau dari Poli mmg payah. Even buat rayuan pun. Ohh. Sedih dengar. Risaukan adik nanti je =.=" Kenapa tak apply melalui U bukan melalui UPU? Orang cakap lagi senang apply melalui U? Hmph.

Entri terbaru Shag : Fibroid Kandungan. Bahaya atau tidak?

Wan Gerrard said...

yeay, u back ^_^

hani apandi said...

ala jgn sedihh.rezeki ada dimana2 syg :)

saya_arief said...

gajah ijau 10..

kinN~ said...

moga yt dapat uitm.heheh.gud luck dear! ;)