Wednesday, January 5, 2011

♥ BE Nuffnang paling banyak pernah ku dapat. RM226 ♥


Salam, eh lama da menyepi kan. Serius, tengah merathon siapkan order. Saja check Nuffnang hari ni. Sekali, huwaaaa.. BE da pergi meninggalkanku. Jadilah Metered Earning di situ. Lama kot dia bertapak di blog Pink Heart Craft. Hampir 2 bulan juga la dia berdamping siang malam. Akhirnya kau pergi jua.. Sob2. Earning paling tinggi tu. Oh, ya RM22.63 je. Berangan je la, 1 Buffered Earning nak dapat RM 226. Kalau blog ni glamour macam Cik Epal ye la kan. hehe. Bila la cik nak belanja kami ni. huawawa. 


Terima kasih pada OLAY yang telah sudi menepek iklannya di blog craft itu selama hampir 2 bulan hokey. Kira paling lama antara BE yang lain. 

ehem2, ada tak BE baru yang akan muncul nanti... heee~


16 comments:

si pendek dan moody said...

mak aihhh terbuntang bijik mate den . o_O

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

bestnye, BE dok slalu muncul kt blog yati. naz amat jarang. huhu -.-

d_LA said...

TERKEJUT MAK KAU BACA MULA2..HEHE..TP KIRE BYK JUGAK TU..

cik nur said...

insyallah ada rezeki mesti la BE LAGI HEHEHE

cikpia said...

cheittt!!! baru nak pulun paksa belanja..... =)

saya_arief said...

banyak nyeww..
;D

Hezesuze said...

BE weols pun dah berkurangan nie hohohoho

annis said...

wahh. banyak tu... tahniah. :)

sri juju said...

hahaha , ade BE nti lg best kot :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

wow..
byk nye :D

Shag said...

Kiki. Okay lah tu. Shag semalam cek Nuff lepas 1 bulan tak jengah. Tgk2 BE dah ME. Sejak bila ada BE pun Shag tak tahu. Kahkah. Paling best dapat 13 sen je. LOL~

http://shagcomot.blogspot.com/

Miza Yusof said...

tahniah yaa :)

ada mokhtar said...

nanti bertambah la duit tu... boleh la belanja ice cream.. hehe

Faiz Tapit said...

camne nak kuarkan duit nuff tu yek?

alinac lover said...

banyak la tu

bersukur dengan apa yang ada

..huaa...yong tension dengan pos Malaysia..dekat emal group skg ni tgh hangat cerita pasal pos ni...

eyka syafieka said...

wah..akak dah byk tu...