Wednesday, November 17, 2010

♥ Raya AidilAdha di kampung ♥


Salam. Haih, memang macam tak percaya hari ni kena paksa balik kampung. Huih, bukan tak rela. Tapi mana pernah balik kampung kalau raya Aidiladha. Memang tak ada sedara mara yang balik pun sebenarnya. Tengok, yang ada kat rumah nenek dan atok cuma ada kucing. Ok, saya teruja dengan kucing ini. Sebab kat rumah memang tak pernah ada. My Abah tak suka kucing. Pantang je nampak kucing nakal merayap kat depan rumah mesti dia membebel. hihi. 


Tapi ni, kucing manja rasanya. Siap posing pandang kamera lak aii. Sungguh bertuah kaw kucing. hoho. Sebab dapat layanan mesra dari kami. 


Berjumpa dengan kekasih gelap yang berada dalam tahanan. wakaka. Sadis je tengok. Nak buat macam mana, kucing nakal kot. 

Baik, entry pendek je hari ni. Sekian. teehee~


25 comments:

Kamil ace[tm] said...

at least balik jugak kg..
kitorg duk rumah je la.. :)

Lisa said...

samat ari rayerr jugakk ;)
bestnyeee balek kampongg

saharinasaharudin said...

salam aidiladha miss pinky ^_____^

~cik manis~ said...

waa manis raye aidilftri pun tak balik tau. yati raye aji pum balik. besh3. hehe

Zulfahmi Abidin said...

selamat hari2.selamat hari raye jgk.okey fahmie suke kucing oren kamu tuh.same dgn fahmie punyer.heheh

Terkini:
1. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci
2. Selamat Hari Raya Aidiladha
3. Perempuan Tuh Tak Boleh Tahu Yang Seluar Aku Koyak

Admiral Hafiz said...

bestnye dpt beraya kat kampung

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Affan Ruslan said...

Salam aidil fitri.
Kucing tu, sama macam kucing saya.
Nama die puyol, kalau nak tgk search kat "Puyol" kat blog saya.

*Ni template dari budak nakal kan. Owh ni lah pemenang contest budak nakal tu ye. nice

Tomato Gurl's Life said...

salam aidiladha ye yatie ;)

saya_arief said...

camat ari raye yati.

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

bestnye balik kg..naz ni, dok umah jer hah..plg2, kuar lawat adik kat hostel. dier tak bole blk umah...teruk kan skola tu, raya tak bole blk umah.huhu
pendek kata, raya haji tak meriah tahun ni :(

n!da said...

saye xsmbut aidiladha mcm aidilfitri.
huhuu. tp nsb baek kn aidiladha xpyh bagi duet raye.

klw tidak, bgkrup2 ~ gelen pale

cicakgirl said...

Salam eidul adha =)

HaNTwO said...

wahhhhh balik kampung gak ek....pokcik raye kat tempat keje je hehehe..

AiDa AzRyN said...

wah,kucing!! @_@

HonEyBuNNy said...

ila xblik kg pun..uwawwa..wah kucing tu....cinta diorg cm terhalang jek..hehe

F.I.C.K.R.Y said...

Muka akak sama adik memang mirip sama! Comel akak pakai baju kaler pink tu~

Tapi kucing tu lagi comey hahahaa...
Alaa... guraw jer akak. Jangan kecik hati pulak yea...


Akak tetap comey walau pon tak perlu dimention tiap-tiap hari ngeeehehee...

NuR 'aQiLaH said...

cheq raya kat ostel jer yayang........
T__T

Abg.Syuk said...

Ingatkan jadi korban raya haji...

http://abgsyuk.blogspot.com/

MiMiEy :) said...

selamat hari raya aidiladha.
alahai, comelnye kucing 2.
geram :)

chenta said...

selamat hari raya aidiladha..

ok la tu blk kampung..bukan tetiap hari pun ^_^

Sachi Asukai said...

cute:)

Hezesuze said...

uwaaa kira uols ada gak kg nak balik kan..weols ni tercongok jek kt klang huhu

wah cantik baju uols..pink gediks laik i loooooiikkeee :)

Anonymous said...

Hey i am suuper boy

fyna said...

kekasih gelap dia memang gelap..hehe i suke baju u..pink! cntik

♥..cik_mas..♥ said...

cntiknye baju kurung pink tuh!!! :)