Friday, October 1, 2010

♥ Gempar! Penemuan Gajah Pink ♥

Salam.


Kalau korang baca surat khabar semalam ada cerita pasal penemuan hippo pink. Betul weh. Tak caya beli metro semalam. Saya baca kat rumah nenek. So, tak dapat tunjukkan bukti. hekhek. Comel gila ok. Hippo pink polka dot. Kat mane dijumpai tu tak ingat la plak. Yang pasti bukan kat Malaysia la.

Tak sangka hari ni saya jumpa gajah pink pula. Gajah ni memang comel gila. Kawasan pink gajah tu berkampung ada tersorok belakang semak tu. 





Ok, saya zoom jarak dekat. 

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥


Tadaa.. 






Ok, 8 ekor semuanya. Akhirnya siap juga. Tangan dan pinggang nak patah ni. Baru 8 ekor. Kalau 80 ekor, pengsan!


Ada yang tempah casing untuk external dan untuk kamera. Wala, sabar ye sayang. Saya jahit pakai 10 jari je ni, bukan mesin. Agaga. 

Walaupun sibuk, tetap nak berblog juga. wajib! haha.



29 comments:

Kamil ace[tm] said...

gajah kaler oren ade x???ngeh3.

Pinky Pixie said...

> Kamil ace[tm] : haha. knape mesti oren!

ezzu said...

cmel lh gajag warna pink..
kalau lh ad sungguh gajah warna pink mcm mane lh kn..hehehehe

Pinky Pixie said...

> ezzu : msti la lagi comel! hehe

MiMiEy :) said...

hahahaha.
akk nie mmg nak buat suspen jer..

teringat kat akk nyna..
the pink gajah story.

saya_arief said...

nak gajah ijau..
nak 100 ekor..
;p

Pinky Pixie said...

> MiMiEy :) : haha. nampak gajah msti ingat ryna the pink gajah ea.. hihi

> saya_arief : nak ternak kat uma bnyk2 buat ape? haha

saya_arief said...

nak bikin bisnes jugak ler..
xleh da blogging..
gosip panas menular..
hahaha..
;p

Pinky Pixie said...

> saya_arief : hakhak.. boleh2.. nnti bg proposal ek.. gosip tu? alaa, lame2 reda tu. cehh, mcm artis plak. kahkah

.s.o.f.i.a. said...

hik hik hik............... gosip panas melanda anda? taip STOP dan hantar ke 36677. ha ha..........

wei, nak gajah gak!!!!!!!!!!! pink pun pink la, janji free...... he he...... kalau me nak order bentuk monyet paul frank u leh wat tak? charge?

Pinky Pixie said...

> .s.o.f.i.a. : haha. kalao x stop jgak, nahas cik pia. wakaka.

ayark, cik pia. yatie xtaw la boleh buat x. skrang yg tgah bratur amek order ni pnjang. huhu..

Kamil ace[tm] said...

peewittt~
panas2..ngeh3

kenape kne oren??sebab tbe2 addict dgn kaler oren..:)

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhh! Ku zoom punyer zoom... sekali gajah pink comey yang keluar hehehee...
Adek suke! Adek suke!
Tapi akak memag kedekut taik idong masin pasai sejak azali tak pernah nak bagi adek gajah pink tue huhuhuuu...

Report kat polis nanti...

*just kidding~

Pinky Pixie said...

> Kamil ace[tm] : haha.. ade stok kaler oren, kalo nak order nnti boleh la.. bukn skrang la..haha

> F.I.C.K.R.Y : ku sekeh budak ni kang. akk bz skunk ni dek oi. haha.

syaza kelyza said...

alahai comelnye gajah dye ! :D

- F i D - said...

yati..nk tempah beg utk slr..leh?

Un Phat Lee said...

wah.comelnye. XD

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nak tempah laaa..nk gajah merah GHAIRAH ade x???

.s.o.f.i.a. said...

nnti2 free bgtau ek!!!! nak gak order........ asek telan air liur jer..........

Tomato Gurl's Life said...

nak gajah purple gak..huhu

Nurul chumel said...

comel nye gajah..nak jugak gajah pink!!~

RuSh D said...

haha..lawak..
wakenabeb..

Pinky Pixie said...

> syaza kelyza : haha. thanx =)

> - F i D - : entah bila boleh siap nnti. kuikui

> Un Phat Lee : haha. tenkiu~

> Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) : ciss, coming soon la kot. haha

Pinky Pixie said...

> .s.o.f.i.a. : hehe. yela cik pia =)

> Tomato Gurl's Life : woah, cik tom pun mnat pupel? hihi

> Nurul chumel : haha. thanx nurul.

> RuSh D : sabar2. jgn mara2.. heee~

Zairie Husin said...

comey gajah2 sekarang nie.. hehe

zairie recently posted:
KEJAR DUIT ATAU TRAFFIC

- F i D - said...

apa kata awk buatkn satu hadiah utk besday sy jumaat nih?..haha

Pinky Pixie said...

> Zairie Husin : haha. taw xpe.

> - F i D - : haha. nak beg balik kg eh. tgu stahun taun nnti siap la.. hee~

kozumi_ro said...

wah lawalah...lh koz tempah x???tapi nk dalam bentuk kucing^^

apa-apahal emial koz>> kozumi_ro@yahoo.com

Siti Maisarah Zulhaimi said...

BAHAHAHA title tak nak kalah :p