Sunday, September 19, 2010

♥ Tempat Nak Layan lagu Best ♥

Salam. Lama betul online hari ni sebabnya dapat dengar lagu-lagu bast tanpa henti. Korang tahu kat mana? Ada kat sini.
 

Siap ada list lagi. Gwa nak bluetooth dari jauh je boleh tak bro, malas nak download-download neh. haha. Lagu-lagu yang ada kebanyakkan yang saya tak pernah dengar. Bila sekali dengar tu yang melekat. hehe.


Ok, pengakuan di sini. Sebelum ni selalu singgah blog ni tapi tak pernah pun dengar lagu-lagu yang ada kat sini. Sebab saya tak suka bunyi-bunyian yang keluar dari lappy. Buat terkejut je. Ni semua pasal fobia pernah kena link hantu yang menjerit mintak pelempang. Menggegel time tu, tidur buka lampu. oh-cool. hehe.


Dan sebelum ni saya pantang betul kalau ada yang letak lagu kat blog ( maaf kalau ada yang terasa ) hehe. Saya tak kisah kalau nak letak lagu yang slow-slow, buat layan sampai leleh ke. Masalahnya kalau buka je blog, lagu tu terus mengganas. Makaii, tak ke kena heart attack dibuatnya. Kadang-kadang saya lupa nak slowkan volume kan. Time blogwalking bermula pula, buka je blog, lagu tu macam nak pecah speaker, kelam kabut cari butang nak stop. Paling hangin kalau tak jumpa butang, terus la tekan X. Huuu~ Kan korang da rugi seorang pelawat. hakhak.

Selepas entry ni disiap saya masih tak mandi dan makan lagi. Sibuk siapkan barang baik punya. hekhek. Apakah?




Amacam? Ok tak? Bukan pendrive yang ada rambu ramba tu ye. =p






Nampak macam simple kan? haha. Nak fikir buat benda ni dan mix and match ada dalam 4 n 5 jam. Percaya? Silalah percaya. Nak order? Boleh je! terpromote plak.. kehkeh. 




13 comments:

~cik manis~ said...

sy pn x ske org ltsk lgu dlm blog. kcau konsntrasi. cewah. kekekek

Ahmad Fauzi Aryaan said...

nk layan gak la pinky gurl..
TQ la ye sudi advice...TQ

ciknamr said...

weweeee tumpang lalu..
eyh sama la kita sll gak dgr n download lagu kat leeosdotfm tuuh :))

cantek laah purse tuh pinky~ uhh i like!! gudluck~!!

.s.o.f.i.a. said...

me tebiat bukak blog banyak2 time BW..... so bley imagine tak caner rasa bila buka 5 blog, 5 blog pasang lagu...............???? he he......

Un Phat Lee said...

wah terharu sioot gua.
Rase macam nak makan nasi je(ape kaitannye?)

p/s: makin tambah semangat gua nak berblogging.ehe XD

HONEYBEE ANJELL said...

weeee. mcm best jeee. dah lama tak dengar lagu2 Melayu yang baru2 selain kat Sinar FM tu (sebab roomate akak selalu bukak). kekeke

betul lah. dulu akak pun pasang lagu kat blog. but then, akak jugak yang terkejut sendiri bila bukak blog. so, demi keamanan sejagat, akak remove jer bunyi-bunyian tu. heee XD

xoxo

dak eina (◕‿◕) said...

alhamdulillah pelawat blog eina xkn berkurang sebab yt masuk blog eina, mesti suka kn..sunyi sepi..dlu ada lah jugak letak lagu..pastu ada yg komen lmbt loading pe semua..tu yg buang ;)

syAzAnA said...

aww. comel jekk. huwaa. pink lak tuh. lagilah comel. hehe.

LIKE~

echah mashuri said...

ololo..tiutnya!kreatif xpela..kalo echah wat xtawla jadi cmne//hihhi

Ijan Sha Alonso said...

comelnye beg kecik tu.. hehe..

zuhanismohamed said...

cantiknya..hehe

budak_nakal said...

nak beg keci tu free blh?xnak order..wakaka :P

beLLa said...

comel beg tuh.. nak usha kat mana?? ;p