Wednesday, September 22, 2010

♥ Tak sangka Nuffnang begini ♥

Salam.


Semalam saya rasa pelik sangat kenapa iklan X Pax selalu je keluar siang malam. Tertanya-tanya kenapa, sebab iklan ni macam tak pernah 'tidur' macam iklan lain. huhu. Ke lappy saya ada masalah. Nak kata ada BE, memang da lama tak dapat. Frust? Kadang-kadang ada juga rasa macam tu, sebab bila blogwalking ke entry orang lain, mesti ada tajuk BE ke spoloh. BE ke doploh. Saya pun teringin juga. haha. 

Orang kata jangan berblog sebab duit.. Niat kena betul. Ok2, time tu insaf kejap. Yela, kalau NUFFNANG bagi, alhamdulilah la kan. Sekali bila check pagi ni. Hoyeh. dapat seketol. Haha. Seketol pun nak kecoh kan? Tak2. ni sempena nak berterima kasih kat Nuffnang. Tak sangka dia nak bagi. Memang da lama tak dapat. 


Ni yang terus bersemangat nak blogging. Ha, tipu je. Nak menjahit n buat kad la. Tertunggak-tunggak order orang nanti. Hehe.




22 comments:

Aloverra e-shop said...

masih samar dgn nuffnang ni hehe..tak tau mcmna fungsinya n nk capai target..baru daftar smalam huhu

Pinky Pixie said...

> Aloverra e-shop : pnjang cerita kalau nk xplain. sy cdangkan tgk2 la blogger tegar yg slalu tulis pasal nuff.. hehe

Gayahspears said...

tahniah

Pinky Pixie said...

> Gayahspears : huhu. thanx

@juera said...

tahniah!so i klik la..hihi=)

Pinky Pixie said...

> @juera : thanx dear.

Aloverra e-shop said...

hihi thanx..tgh brusaha ahakss

aliesha kirana said...

tahniah2!!! hehehe..AK baru dpt sekali..tu pn xsempat pe2 dh jd metered..hampeh..hahahaa

.s.o.f.i.a. said...

dah jadik nuffnanger dari bulan mac tapi TAK PERNAH dapat BE. pastu bulan posa baru nie nuffie bagi 5 BE sekaligus..... pergh!!!! skang tengah berjalan 9BE..... rasa cam nak pi peluk cium si nuffie tu.... =)

Hezesuze said...

ermm entahlah...sampai skarang eerning nuffnang akak RM2.75 jek tak gerak2...xtau nk buat camno lagik sob sob sob

tapi yg penting berblogging..akak dpat kwn baru huhu

HONEYBEE ANJELL said...

hee. akak x paham lah BE tu ape. even dah letak iklan kat melissaanjell tu.

Takpe, teruskan berblogging!

Amirrah Zawani said...

wah.. tahniah2.. dpt juga akhirnya :)

HaNTwO said...

wahhh tahniahhhh :)

CahayaCintaIlahi said...

pinky..ajar la kte nak wat nuffnang camne..kte tak reti..sob sob.. :'(

n@jwamz said...

congrate dear:)

AiDa AzRyN said...

wah.. syabas bette.. :D

Najwa cik Qaseh said...

congrat yati cz menang contest budak nakal :)

Tomato Gurl's Life said...

tahniah dapat BE dan tahniah juga menang template koz...rezeki berganda tue :)

HonEyBuNNy said...

wah wah..nti leh la lanja makan eh..hehehhe

haidi takeAfoto said...

be ni natang ape ek..heh dah lame dah blog2 ni tp xpnh amik tau pn sai be2 ni..hehe

caca said...

dah lama x dapat BE :(

Peminat Katie Holmes said...

kasi tahniah sama lu.