Friday, July 9, 2010

♥ Putrajaya ♥

Salam.

          Hari ini adalah hari kedua saya berada di Putrajaya. Sekadar menemani my sista yang konon2 nya menjadi gadis kesepian di sini. Sangat kasihan anda. Paling tak tahan, tiap2 hari dia wajib call pukul 12 untuk tanya sama ada da bangun atau tidak. Cett. sungguh memalukan i sahaja. Dan akan call lagi sekali untuk tanya saya da makan tengah hari atau tidak, Saya boleh masak nasi la ok. Takut sangat adikmu ni kebulur. kihkih.
         Semalam juga kami sempat ke alamanda untuk menghantar card kepada customernya. Btw, my sista ni kira macam tokey handmade card la. kalau korang nak order card boleh tengok2 kat sini.. http://lovelyhandmadecards.blogspot.com. Ini cuma aktiviti sampingannya sahaja. Korang boleh tempah card ikut design yang korang nak atau order design yang da pernah ada sebelum ni. Sempat promote aii.. sila bagi komisen nanti ya. hehe

        Sempat juga posing2 di sekitar kawasan ni. meh tengok picture kami yang selebet. lalalaaaa~



        



sekian. tak sanggup tunggu gambar ni loading. tak suka berukband. grrrr



6 comments:

syirakhalid said...

bpe lama kamu di putrajaya?

HonEyBuNNy said...

wah2....dah lama ila xg PJ...lepaking sana...heheh..ohh..berukband wat hal ye..hiih..sbr2..

eyka syafieka said...

rindu ptrajaya..da lme x g sne..huhuu

Pinky Pixie said...

> syirakhalid : sory kak. berukband tlalu lembap smlm. hehe

> HonEyBuNNy : uihss.. mmg menguji ksbaran. haha

> eyka syafieka : selalu lepak sini ea..

eyka syafieka said...

xjgak..sdare ada kt sne...

Pinky Pixie said...

> eyka syafieka : oh, msti mahir selok belok jln kat sni kn.. hehe