Sunday, July 4, 2010

♥ Header baru lagi ♥

Salam,


Lagi dan lagi? Haha. Disebabkan mata tak boleh lelap pagi ini. Maka terhasilah lagi header yang baru bagi blog pink yang cikai ini. Eh, bukan baru ke tukar? Ia adalah hasil yang tidak disengajakan apabila jari mula menggatal untuk mengodek mr photoshop. Maka, muka minah gedik ini ditepek kan bersama gambar fantasi kanak2. Dan rainbow itu mesti wajib ada pada setiap header. Mengapakah? Haha.. Komen anda dengan header ini?  Thanx!

Sekian. 


17 comments:

hudhud said...

comel ! hehe

Pinky Pixie said...

> hudhud : wink.wink. thanx!

zati said...

shantek ;)

yanie said...

seriously sgt cute!!! mana dapat that picture yang cute siap rainbow. xnak buat utk chybee ke? :D

~cik tiram~ said...

cantekk....:D

Y@D@M said...

comel...
tp YADAM lagi suka header yg sebelum ni

ciknamr said...

chantek2! ^__^

Pinky Pixie said...

> zati : thanx dear.

> yanie : dpt dr pak cik google. hehe. eh, chebee pown nak ke.. heuu~

> ~cik tiram~ : oh, yeah!

> Y@D@M : ye ker.. hehe.. ntahla,tibe2 jari gatal nk tukar plak.

> ciknamr : thanx again!

sri juju said...

comel ! scomel tuan pnye blog :)

edit kt mne 2 ?

Pinky Pixie said...

> sri juju : heee.. xcumel mane pown syg. erm, kat adobe photoshop jer.. edit skit2..xbrape mahir pun.. =)

Dark Half said...

header yg cumil...
kalau nak cari elements yg best utk buat header, leh usha sini

jom buat header cumil

Hamzah Ian said...

cun2..

Pinky Pixie said...

> Dark Half : ok, thanx ya! i will check it out later. hehe

> Hamzah Ian ; tenkiu. =)

eyka syafieka said...

cntik header 2..camner nk edit ek..sya nie krang mhir ckit..huhuu

Pinky Pixie said...

> eyka syafieka : ouh,gune adobe photoshop jer. cut2 gambar n letak kat wlpaper.sy pun cume blaja skit2 j dr tutorial dy. huhu

yanie said...

eh nak boleh x? hahaha...gambar sgt cute la. dengki2. hehe

Pinky Pixie said...

> yanie : haha. ambil la. =D