Monday, June 28, 2010

♥ Header baru ♥

Tak sempat update semalam, sebab terlalu penat keluar shopping dengan mak. Nampaknya, tiap2 minggu saya akan menjadi driver. Tak kisah la. Sekurang-kurangnya dapat merayap jalan-jalan. Melaka pun x banyak sangat tempat. Cuma ada Jaya Jusco, Tesco, Mydin, Dataran Pahlawan, Mahkota Parade n Carefour. Ada lagi ke yang tak sebut. Sila abaikan. Akhirnya sempat juga merembat sehelai baju kurung di JJ. Tahun ini, mak nak sangat pakai warna putih. Sampai saya pun terpengaruh nak pakai baju warna putih.  Awal betul beli baju kan. Penat ok bila mak membebel supaya jangan beli baju last minute. Nanti tinggal baju yang tak cantik. Nasib baik jumpa yang berkenan. Dan baju yang kami pilih, semuanya stok yang terakhir dan di pakai oleh patung depan kedai. Sungguh sadis. Susah betul nak cari saiz 36. Tapi still ambil jugak, sebab baju tu still dalam keadaan yang baik.


Hari ini sempat juga design header yang baru untuk blog ini. Bosan dengan header yang lame so mula lah gatal tangan mencari gambar-gambar yang sesuai. Sekarang transform!

Dari yang ini :



Kepada ini :




Psssttt: apa komen anda? makin okie or better dengan header yang lama. thanx!


14 comments:

Amirah bte. Norjali said...

cantik header baru ngn baju baru..

Pinky Pixie said...

> Amirah bte. Norjali : ouh, yeke.. thanx.. hehe.

hudhud said...

wah comel ! babe, jom join my contest :)

more info kat blog I :D

Neynie Azhan said...

chantekkk.nini shukeee!=)

sarah shafie said...

cantiklah..ceria..

Pinky Pixie said...

thanx all.. so, boleh kekalkan ye.. hehe

syirakhalid said...

like banyak!!! hehe

Pinky Pixie said...

> syirakhalid : like yg mane sis..
hehe

heart~ said...

nice dear!!!

Hapiz Rahman said...

cantik header baru..

awal gile beli baju,,, huhuh. aku selalu mmg masa kecederaan je..

Pinky Pixie said...

> heart~ : thanx dear.

> Hapiz Rahman : tenkiu juga. err, jgn beli last minute.. gelabah nnti xde baju.. hihi

syirakhalid said...

like yang baru la ;p

miszlullaby said...

cantiknye header=)

Pinky Pixie said...

> miszlullaby : tenkiu dear. =)