Monday, January 28, 2013

♥ Campus Life ♥

Assalamualaikum dan hi! 

Entry kali ni mesti ramai yang butthurt. Macam aku first time tengok gambar-gambar kat bawah ni. Tapi semuanya memang TRUE STORY. lol. 



Berapa ramai yang dapat kawan macam ni? Time nak buat assignment, then nak tengok hasil kita dulu, punya lah lembut lidah. Tapi.. tapi.. time kita nak pinjam dia punya pula, punyalah kerek. kerek tu macam berlagak mungkin. Macam-macam alasan bagi. heh. killyou.killyou. 

Yang ni mesti ramai paling sentap kan. hikss. Mana taknya, upload gambar buku bertimbun muka ala-ala stress. tapi buka buku 5minit. selebihnya mengadap facebook. Facebook pun sebahagian dari book juga kan. okay, diterima. 

Kawan jenis psiko. Lepas jawab exam muka hampasgas kemain. Untuk yang aksi lebih dramatik ada yang nangis sobbss sobbs kononya tak boleh jawab. Mulalah kawan dok menenangkan beliau. Tapi bila dapat result, dia pass with flying colors lagi yah. 

rasanya aku ade terbuat macam gambar no 2. demm. 

all pic credit to: http://www.facebook.com/hampehecards