Saturday, November 17, 2012

♥ Trick Art Museum ♥

Assalamualaikum dan hi!


The Trick Art Museum is the first museum in Korea to show optical illusion art, and is located in Seogwipo City nearby the Seongeup Folk Village. Exhibitions on walls and floors are rendered in three dimensions. Exhibitions consist of seven themed sections: Parody Zone (showing famous paintings and sculptures), Animal Zone, Jurassic Zone, Aquarium Zone, Egypt Zone, Magic Zone, and Illusion Zone.

Ah feeling macam ke Korea plak. padahal pergi Trick Art Museum kat i-City, Shah Alam je. sedikit info mengenai Trick Art Museum di i-city. 

The museum is housed within a 743 square meter space and there are 5 themes here which are Egyptian, Sea Life, Modern Classic, Masterpieces and Animal Kingdom. More than 10 international artists were involved to paint the masterpieces and in the creation of this unique museum. credit: http://www.arts.com.my
Aku ingatkan tempat ni da lama wujud, yela student macam aku ni ulang alik kampung, Melaka ke Uitm Segamat tu je mana ada melancong. melecong sedikit tu selalu lah. Rupanya Trick Art Museum ni baru buka cuti sekolah baru-baru ni. sumber dari NST. Fun and drama at Trick Art Museum

Dengan bayaran RM5 sahaja untuk seorang, rasanya puas juga explore semua gambar dalam tu. Kemahiran yang diperlukan hanyalah imiginasi dan kreativiti ketika berposing. 













Cukuplah gambar-gambar ni je. Selebihnya korang datang sendiri tempat ni. heee~