Tuesday, September 28, 2010

♥ BE ke 27. Eh, tak. BE ke 2 ♥

Salam

Sesungguhnya saya berada dalam mood kejelesan di mana orang lain sudah bertimbun dapat Buffered Earning (BE) dari Nuffnang. Dan saya barulah 2 ketul. 2 ketul je ok. Miahaha. Tapi apa-apa pun kita kena bersyukur. Dari tak dapat langsung. Semalam baru je blogwalking nak tahu tips-tips dapat BE, hari ni dah dapat. Macam tahu-tahu je encik Nuffnang kacak ini. tetttttt..


Ok, teringin nak nak Air Asia lagi. Ada siapa-siapa nak support? Ngeh2.


Kenapa dalam bahasa Malaysia, kelihatan pelik sedikit ea. Pendapatan Terumpuk? hehe. Apa-apa pun terima kasih En Nuffnang. Ingatkan saya telah di anak tirikan oleh mereka. Rupanya masih ada yang sayang. Hihi. 





18 comments:

aliesha kirana said...

tahniah!!! heehehe..AK pn penah dpt skli je..tu pn dh metered tnpa hasil..heheehe~

MiMi PeONy said...

saya pun bwu je dpt yg airasia ni...

Pinky Pixie said...

> aliesha kirana : hoho.. xpe2.. nanti dpt lagi, bolehlah berusaha dptkan earning.. hehe

> MiMi PeONy : tahniah2.. =)

PrincessKawaii said...

takpena dapat pon lagi. ngeh ngeh =)
tahniah ye sebab dapat :)

Kuman Chaos said...

tahniah ...
aku nye lak bukan kate BE, earnings biasa pun tak berupdate ehehe

kuman "cincin dijari .." Entry

Pinky Pixie said...

> PrincessKawaii : xpe, kne sabar dlu.. hehe. lame2 dptla nnti.. thanx dear.

> Kuman Chaos : haha. la yeke..
xpe2, ni smpingan je.. hihi

Tomato Gurl's Life said...

tahniah makin bertambah rezeki pinky lepas ubah layout baru..hehe

Pinky Pixie said...

> Tomato Gurl's Life : moga2.. amin.. hehe. thanx cik tom =)

Hezesuze said...

xpernah dapat pun...camne nk dpat uols?? huhu

saya_arief said...

fewitt...
besh3..

F.I.C.K.R.Y said...

Wahhh! Congrats akak..
Hope this can be ur booster to keep blogging~

Sumandak Kinabalu said...

bestnya!
ntah bila lah dapat merasa...uhuk uhuk...

Pinky Pixie said...

> Hezesuze : huhu. sis kne banyak wat research psal nuff ni. yatie pun x brape pndai lg.. heee

> saya_arief : dy punye lagi bnyak.. kan. kan

> F.I.C.K.R.Y : yeah! tq dear. hehe

> Sumandak Kinabalu : kne usaha sikit dear.. huhu

Nurul chumel said...

congrates!

haszuraidah ishak said...

wahhh..bestnyer dah dapat be..akak pon kena berusaha keras ni..wahahaha..

Pinky Pixie said...

> Nurul chumel : thanx dear.

> haszuraidah ishak : baru 2 ketol je kak.. haha. cayok2 kak..

shark said...

mmg patut jeles org dpt BE nie
tambh2 dpt Airasia lak tu
mmg dpt terbang pasni:)

Pinky Pixie said...

> shark : tula. yatie punye sektol je.. jeles tgk org lain punye.. hee~