Thursday, April 6, 2017

Giveaway bulan April bernilai RM436!

Prank April Fool? Tak ada la. Mana ada prank-prank.


Selepas giveaway bulan Mac tamat (pemenang telah diumumkan di Instagram Pink Heart Craft), Tora datang lagi dengan Giveaway bulan April 2017.


Dan ini bermakna, awak masih berpeluang untuk menang sarung bantal custom yang bernilai RM109 sehelai.


Macam mana nak menang? Macam biasa, join la contest nyaa. Klik SINI untuk join.


Oh, dan saya ada bagi tips macammana nak menang. Pastikan baca caption ya kalau nak tahu tips tu:)


Ok lah. Nah,ni nak belanja sikit hadiah yang bakal awak dapat nanti

hadiah kesayangan giveaway April


sarung bantal nama exclusive


GOODLUCK!

No comments: